Categories: GÜNDEM

AK Partili maganda Cemal Başaran trafikte rasgele ateş etti, savcılık soruşturma başlattı!

AK Partili maganda Cemal Başaran trafikte rasgele ateş etti, savcılık soruşturma başlattı! Sosyal medyada gündem olan konuyla alakalı olarak savcılık soruşturma başlattı, Akan trafik esnasın ‘da camdan dışarıya doğru peş peşe ateş eden magandanın ise Aydın Gençlik Kolları Başkanlığı Ekonomi ve Mali İdari İşler Başkanı Cemal Başaran olduğu anlaşıldı.

Binlerce kişi tepki gösterdi! Korkudan sosyal medya hesabını kapattı!

Sosyal medyada yayınlanan görüntüler sonrası tepkilerin hedefi olan Cemal Başaran ise sosyal medya hesabını kapattığı ve korktuğu iddia edildi.. Korkudan açıklama yapamayacak duruma gelen maganda Cemal Başaran içinse savcılık soruşturma başlattı.

Ak partili olunca Maganda Ceza Almayacak Sanmış!

Dijital Gaste’de yer alan habere göre Cemal Başaran, Muğla-Aydın Karayolu’nda otomobiliyle seyir halindeyken tabancasıyla havaya ateş açtı. AKP’li gencin dehşet saçtığı anları yanındaki arkadaşı cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldı. Başaran, çevredeki vatandaşların canını tehlikeye attığı gibi o anın görüntülerini sosyal medyada yayımladı.

Videonun konumunu Aydın’ın Çine ilçesi olarak bildiren Başaran’ın, yanından geçen sürücülerin de hayatını tehlikeye attığı görüldü. Tehlike anlarını sosyal medyadan paylaşan Başaran, kısa süre sonra görüntüleri kaldırdı. Başaran’ın paylaşımı sosyal medyada birçok kullanıcının tepkisine neden oldu.

AKP’DEN AÇIKLAMA

Görüntülerin gündem olmasına üzerine Başaran’ın parti görevine son verildi. Kararı AKP Aydın Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan duyurdu.

İnan, sosyal medya hesabı üzerinden “AK Gençlik 1,5 milyon üyeye sahip büyük bir ailedir. Bu aileye yakışmayacak hal ve tavır içerisine girenlere milletimizin üzerinde yükseldiği ilke ve prensipler çerçevesinde gereği yapılır. Aydın Gençlik Kollarımızda görev alan arkadaşın sorumsuz görüntüleri tarafımıza ulaştığı an itibariyle görevine son verilmiştir” açıklaması yaptı.

Görüntüler üzerine Çine Cumhuriyet Başsavcılığının da soruşturma başlattığı öğrenildi.

Kaynak: Cumhuriyet

Haber editör

Seher Bayraktar

Recent Posts

Prison Break’in 6. sezonu yayınlanacak mı?

Prison Break'in 6. sezonu yayınlanacak mı? Hala net bir bilgi yok. Dizinin hayranları, yeni sezonun…

2 hafta ago

AK Partili Bakan Işıkhan: Asgari Ücrete Ara Zam Yok

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Temmuz ayında asgari ücrete ara zam olmayacağını ve…

2 hafta ago

Davut Süver Haberine erişim engeli kararı! teknoloji sitesinden gelen mail!

Davut Süer ve ekibinin langırt dolandırıcılığına karıştığına dair son bilgiler, şok edici nitelikte. Medyada defalarca…

2 hafta ago

Ekrem İmamoğlu İBB Meclisi’nde Yeni Dönemi Başlattı: İmzaların Atılmasını İstedi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde çoğunluğu elde etmesinin ardından…

2 hafta ago

Beypazarı Soda’dan ilk açıklama! İsviçre’de yasaklanmıştı

Beypazarı Soda'nın yetkilisi, İsviçre'nin yüksek bor içeriği nedeniyle Beypazarı maden suyunu yasaklama kararına tepki gösterdi.…

2 hafta ago

Terörist Taliban’dan İran’ın İsrail’e Saldırılarına Destek: Meşru Savunma Hakkını Kullandı

Afganistan'da iktidarı elinde bulunduran Taliban, İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği füze ve İHA saldırılarına destek verdiğini…

3 hafta ago