AK Partili maganda Cemal Başaran trafikte rasgele ateş etti, savcılık soruşturma başlattı! | GÜNDEM
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • AK Partili maganda Cemal Başaran trafikte rasgele ateş etti, savcılık soruşturma başlattı!

AK Partili maganda Cemal Başaran trafikte rasgele ateş etti, savcılık soruşturma başlattı!

AK Partili maganda Cemal Başaran trafikte rasgele ateş etti, savcılık soruşturma başlattı! Sosyal medyada gündem olan konuyla alakalı olarak savcılık soruşturma başlattı, Akan trafik esnasın ‘da camdan dışarıya doğru peş peşe ateş eden magandanın ise Aydın Gençlik Kolları Başkanlığı Ekonomi ve Mali İdari İşler Başkanı Cemal Başaran olduğu anlaşıldı.

Binlerce kişi tepki gösterdi! Korkudan sosyal medya hesabını kapattı!

Sosyal medyada yayınlanan görüntüler sonrası tepkilerin hedefi olan Cemal Başaran ise sosyal medya hesabını kapattığı ve korktuğu iddia edildi.. Korkudan açıklama yapamayacak duruma gelen maganda Cemal Başaran içinse savcılık soruşturma başlattı.

Ak partili olunca Maganda Ceza Almayacak Sanmış!

Dijital Gaste’de yer alan habere göre Cemal Başaran, Muğla-Aydın Karayolu’nda otomobiliyle seyir halindeyken tabancasıyla havaya ateş açtı. AKP’li gencin dehşet saçtığı anları yanındaki arkadaşı cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldı. Başaran, çevredeki vatandaşların canını tehlikeye attığı gibi o anın görüntülerini sosyal medyada yayımladı.

Videonun konumunu Aydın’ın Çine ilçesi olarak bildiren Başaran’ın, yanından geçen sürücülerin de hayatını tehlikeye attığı görüldü. Tehlike anlarını sosyal medyadan paylaşan Başaran, kısa süre sonra görüntüleri kaldırdı. Başaran’ın paylaşımı sosyal medyada birçok kullanıcının tepkisine neden oldu.

AKP’DEN AÇIKLAMA

Görüntülerin gündem olmasına üzerine Başaran’ın parti görevine son verildi. Kararı AKP Aydın Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan duyurdu.

İnan, sosyal medya hesabı üzerinden “AK Gençlik 1,5 milyon üyeye sahip büyük bir ailedir. Bu aileye yakışmayacak hal ve tavır içerisine girenlere milletimizin üzerinde yükseldiği ilke ve prensipler çerçevesinde gereği yapılır. Aydın Gençlik Kollarımızda görev alan arkadaşın sorumsuz görüntüleri tarafımıza ulaştığı an itibariyle görevine son verilmiştir” açıklaması yaptı.

Görüntüler üzerine Çine Cumhuriyet Başsavcılığının da soruşturma başlattığı öğrenildi.

Kaynak: Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Tehdit Edilen İş Adamı İç İşleri Bakanına ve Şanlıurfa Valisi’ne Mektup Yazdı

HIZLI YORUM YAP