GÜNDEM

Acun Ilıcalı’dan Adnan Oktar İtirafı: Canlı Yayında Şok Açıklamalar!

Televizyoncu Acun Ilıcalı, Enver Aysever’in programında geçmişte Adnan Oktar ve çevresiyle yaşadığı dönemi canlı yayında detaylı bir şekilde paylaştı. Ilıcalı, Adnan Oktar’ın kendisini “talebem” olarak tanımladığı dönemde, annesini kaybettiği zor bir süreçte, yaklaşık 1 buçuk 2 yıl boyunca Oktar’la görüştüğünü açıkladı.

2018 yılında gerçekleşen operasyonun ardından Türkiye’nin gündeminden düşmeyen Adnan Oktar örgütü, hem mahkeme süreci hem de itirafçıların ortaya koyduğu gerçeklerle sıkça tartışılan bir konu haline geldi. Örgüt, son olarak ‘Kedicik’ belgeselinde yer alan kadınların ifşaatlarıyla bir kez daha gündeme geldi.

Adnan Oktar’ın canlı yayında yaptığı açıklamalarda, Acun Ilıcalı’nın da eski talebelerinden biri olduğunu belirtmesi, uzun süre konuşulan bir konuya dönüştü. Oktar, Ilıcalı’nın annesinin trafik kazasında öldüğü ve kendisinin bu zorlu dönemde destek verdiği yönünde ifadeler kullanmıştı.

Ilıcalı, bu iddialara Enver Aysever’in programında yanıt verdi. 19 yaşında olduğu bir döneme denk geldiğini ve annesini kaybettiği bu zor zamanlarda manevi olarak yakın hissettiği dostlarıyla görüştüğünü belirten Ilıcalı, bu sürecin yaklaşık 35 sene önce yaşandığını ve 1 buçuk 2 yıl kadar sürdüğünü ifade etti. Daha sonra ortamı beğenmeyerek ayrıldığını belirten Ilıcalı, Oktar’la olan ilişkisinin sona erdiğini vurguladı.

Gazeteci Enver Aysever’in “Oktar’la yakın dönemde tekrar görüştünüz mü?” sorusuna Ilıcalı, “35 yıldır görüşmüyorum, hatta neredeyse 50 yıl oldu. N’apalım şimdi?” şeklinde cevap verdi.

Son olarak, Adnan Oktar hakkındaki suçlamalara değinilen metinde, HSK 2. Ceza Dairesi’nin Oktar’la irtibatlı olduğu tespit edilen 5 yargı mensubu hakkında yargılama izni verdiği bilgisi yer aldı. Oktar, “örgüt yöneticiliği”, “cinsel istismar”, “eziyet”, “kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak” ve “kişisel verilerin kaydedilmesi” suçlarından toplamda 891 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Haber editör

Seher Bayraktar

Recent Posts

Büyük İsrail Projesi: 2024 ve 2035 Stratejilerine Derinlemesine Bir Bakış

Orta Doğu'nun jeopolitik yapısı ve uluslararası ilişkilerdeki denge, sürekli değişim içinde. İsrail'in stratejik planları ve…

1 hafta ago

Ali Koç, Yeniden neden aday oldu açıkladı!

Bir çok Radikal İslamcı ve FETÖ terör örgütünün hedefinde olan Fenerbahçe yönetimi ve Ali Koç…

1 hafta ago

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanlığı İçin Yeniden Aday Olabilir

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, futbol camiasında yeniden başkanlık için aday olabileceği sinyallerini verdi. Bu…

2 hafta ago

Terörist Hamas ateşkes teklifini kabul etti: İsrail heyeti Kahire’ye gidiyor

Gazze'deki çatışmalar sekizinci ayına girerken, Hamas'ın Mısır ve Katar'ın sunduğu ateşkes önerisini kabul ettiği bildirildi.…

2 hafta ago

Barselona’da öldürülmüştü: Tekin Kartal soruşturmasında detaylar ortaya çıktı

Tekin Kartal'ın öldürülmesi, Barselona'nın artan çete şiddeti ve organize suçlarla olan mücadelesini daha da önemli…

2 hafta ago

Prison Break’in 6. sezonu yayınlanacak mı?

Prison Break'in 6. sezonu yayınlanacak mı? Hala net bir bilgi yok. Dizinin hayranları, yeni sezonun…

1 ay ago