Categories: EKONOMİ

Türkiye’de Gayrimenkul ve Otomotiv Sektörü Üzerine Ödülü Alacaklar

Türkiye’de yeni yayın hayatına girecek olan GENÇ Tv’in lansman ödül gecesinde kimlerin ödül alacağı çok konuşulurken, kulislerde ismi geçen bir diğer yatırımcı firma belli oldu. Adana’da İnşaat,Gayrimenkul ve Otomotiv sektöründe kurumsal..

Türkiyede yeni yayın hayatına girecek olan GENÇ Tv’in lansman ödül gecesinde kimlerin ödül alacağı çok konuşulurken,kulislerde ismi geçen bir diğer yatırımcı firma belli oldu.
Adana’da İnşaat,Gayrimenkul ve Otomotiv sektöründe kurumsal yapısıyla güven oluşturan Deran Group İnşaat,Gayrimenkul ve Otomotiv Transfer Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Muhammet Deran en çok konuşulan isim oldu.
Hilton otelinde düzenlenecek olan ödül gecesine ünlü iş adamları,sanat dünyası ve spor dünyasının en önemli isimleri yer alırken.Külliyede önemli isimlerin de katılım sağlanacağı bakan ve bakan yardımcılarının yanı sıra üst düzey bürokratın da bulunacağı yemekli müzikli lansman gecesi için hazırlıklar halen devam etmektedir.
Genç Tv yöneticileri Ferhat Aydoğan ve Metin Gire’nin açılış konuşması ile yer bulacağı bu anlamlı ve özel gecede ünlü sunucuların sunumu ile ünlü sanatçıların sahne alacağı gecede ödül alacak bir diğer isim Adana’da siyasetçi iş insanı olan Ahmet Muhammet Deran’a ödül takdim edilecek.

Haber editör

Seher Bayraktar

Recent Posts

Büyük İsrail Projesi: 2024 ve 2035 Stratejilerine Derinlemesine Bir Bakış

Orta Doğu'nun jeopolitik yapısı ve uluslararası ilişkilerdeki denge, sürekli değişim içinde. İsrail'in stratejik planları ve…

2 gün ago

Ali Koç, Yeniden neden aday oldu açıkladı!

Bir çok Radikal İslamcı ve FETÖ terör örgütünün hedefinde olan Fenerbahçe yönetimi ve Ali Koç…

2 gün ago

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanlığı İçin Yeniden Aday Olabilir

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, futbol camiasında yeniden başkanlık için aday olabileceği sinyallerini verdi. Bu…

7 gün ago

Terörist Hamas ateşkes teklifini kabul etti: İsrail heyeti Kahire’ye gidiyor

Gazze'deki çatışmalar sekizinci ayına girerken, Hamas'ın Mısır ve Katar'ın sunduğu ateşkes önerisini kabul ettiği bildirildi.…

7 gün ago

Barselona’da öldürülmüştü: Tekin Kartal soruşturmasında detaylar ortaya çıktı

Tekin Kartal'ın öldürülmesi, Barselona'nın artan çete şiddeti ve organize suçlarla olan mücadelesini daha da önemli…

7 gün ago

Prison Break’in 6. sezonu yayınlanacak mı?

Prison Break'in 6. sezonu yayınlanacak mı? Hala net bir bilgi yok. Dizinin hayranları, yeni sezonun…

4 hafta ago