Categories: DÜNYA

Dogecoin Milyonerine Ne Oldu?

“Dogecoin milyoneri” olarak da bilinen Glauber Contessoto, popüler ancak değişken olan dogecoin kripto para birimine oldukça büyük bir bahis yaptı. Newsweek’e göre Los Angeles sakininin tüm kişisel tasarruflarını dogecoin üzerinde tükettiği bildirildi . 2021 yılının Nisan ayında, dogecoin değeri tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,72 $’a ulaştığında Contessoto, ilk 180.000 $’lık dogecoin portföyünün yaklaşık 2 milyon $’a ulaştığını iddia etti.

Bununla birlikte, “dogecoin milyoneri” takma adı kısa ömürlü oldu, çünkü dogecoin ertesi ay önemli ölçüde düştü ve Contessoto’nun portföyü bir noktada ( NBC aracılığıyla ) tek bir günde 160.000 doların üzerinde kayıp yaşadı. Dogecoin yatırımının toplam değeri, aylar sonra takip eden kripto çöküşü sırasında kesinlikle bir darbe alırken, Contessoto, dogecoin düşmeye devam etse bile, memeden ilham alan kripto para birimini elinde tutmaktan pişman olmadığını, değerinin yalnızca artacağına inandığını iddia etti. uzun vadede büyümek.

Dogecoin milyoneri küçük başladı

Contessoto, bugün tam olarak bilinen dogecoin milyoneri olarak başlamadı. Aslında, aslında “gerçekten fakir büyüdüğünü” iddia etti ( CNBC aracılığıyla ). Newsweek (yukarıda bağlantılı) ile yaptığı bir röportajda, okula otobüsle giderken diğer çocuklara oyuncak sattığını paylaştı. Çalıştığı zaman, arabası bozulduğunda her gün işe bisiklete binmek zorunda kaldığını hatırladı. Ancak Contessoto, Reddit’te dogecoin’i ilk öğrendiğinde tüm bunlar değişti. Günler süren araştırmalardan sonra Contessoto, tüm birikimlerini buna akıttı, hatta marj yatırımı yoluyla borç para almaya bile başvurdu.

Tüm bunlara ek olarak, dogecoin’de tamamen dışarı çıkmak için sahip olduğu hisse senetlerinin geri kalanını tasfiye etmeye devam etti. Contessoto için, tüm hayatının birikimlerini bir internet memesinden doğan bir kripto para birimine yatırma inancı, dogecoin’i çevreleyen topluluğu sevdiği ve hatta kripto para biriminin mem kökenlerini takdir ettiği için, yeni ortaya çıkan bir trende kafa kafaya dalmaktan daha fazlasıydı. Tabii ki kararını daha da güçlendiren şey, “bir dahi” olduğunu düşündüğü bilinen dogecoin yatırımcısı Elon Musk’a olan inancıydı.

Dogecoin milyoneri bu günlere kadar ne durumda?

Dogecoin fiyatının bugün önceki tüm zamanların en yüksek seviyesine yakın olmamasına rağmen, “dogecoin milyoneri” hala memeden ilham alan kripto para birimini satmayı reddediyor. Aslında Contessoto, CNBC’ye, doge portföyünü tasarruf hesabı olarak gördüğünü ve düştüğünde hala daha fazla dogecoin biriktirmeye devam ettiğini söyledi. Bir tweet’te Contessoto, bir an için de olsa milyoner olmasının birinci yıl dönümünü kutladı ve “daha yeni başladığı” konusunda ısrar etti.

Ayrıca Contessoto, geçtiğimiz günlerde “Diamond Hand” adlı kendi sakal kremi serisini sattığı bir YouTube videosunu paylaştı. Aynı videoda, 550.000 doların üzerinde bir değere sahip yaklaşık 3,9 milyon adet dogecoin tuttuğunu da açıkladı. Nakit para kazandığında yapmayı planladığı şeye gelince, annesinin bir daha asla çalışmak zorunda kalmamasını sağlamak için kendi plak şirketini kurmayı umduğunu paylaştı (Newsweek aracılığıyla). Sonunda, dogecoin milyoneri, hedeflenen 10 milyon dolarlık hedefine ulaştığında portföyünden sadece %10’luk bir indirim almayı ve geri kalanı büyümeye devam etmeyi hedefliyor.

Haber editör

Seher Bayraktar

Recent Posts

Büyük İsrail Projesi: 2024 ve 2035 Stratejilerine Derinlemesine Bir Bakış

Orta Doğu'nun jeopolitik yapısı ve uluslararası ilişkilerdeki denge, sürekli değişim içinde. İsrail'in stratejik planları ve…

2 gün ago

Ali Koç, Yeniden neden aday oldu açıkladı!

Bir çok Radikal İslamcı ve FETÖ terör örgütünün hedefinde olan Fenerbahçe yönetimi ve Ali Koç…

2 gün ago

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanlığı İçin Yeniden Aday Olabilir

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, futbol camiasında yeniden başkanlık için aday olabileceği sinyallerini verdi. Bu…

1 hafta ago

Terörist Hamas ateşkes teklifini kabul etti: İsrail heyeti Kahire’ye gidiyor

Gazze'deki çatışmalar sekizinci ayına girerken, Hamas'ın Mısır ve Katar'ın sunduğu ateşkes önerisini kabul ettiği bildirildi.…

1 hafta ago

Barselona’da öldürülmüştü: Tekin Kartal soruşturmasında detaylar ortaya çıktı

Tekin Kartal'ın öldürülmesi, Barselona'nın artan çete şiddeti ve organize suçlarla olan mücadelesini daha da önemli…

1 hafta ago

Prison Break’in 6. sezonu yayınlanacak mı?

Prison Break'in 6. sezonu yayınlanacak mı? Hala net bir bilgi yok. Dizinin hayranları, yeni sezonun…

4 hafta ago