Yurtdışı yazılım şirketlerinden yazılım almak ülkeyi felakete sürüklüyor! | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,5248$% -0.05

EURO

34,9526% 0.21

STERLİN

40,7156£% 0.19

GRAM ALTIN

2.424,02%0,05

ÇEYREK ALTIN

4.054,00%0,07

a

Yurtdışı yazılım şirketlerinden yazılım almak ülkeyi felakete sürüklüyor!

Yurtdışı yazılım şirketlerinden yazılım almak ülkeyi felakete sürüklüyor! Bunla ilgili uzun zaman önce bir çok yazı ‘da katkım olduğunu belirtmiştim, Konuyla alakalı olarak bugün 2021 yılının yaz aylarında görülen o ki İsrail firmaları başta olmak üzere Almanya gibi ülkelerde olan bazı şirketler dinleme vb işlemler yapıyor.

Güzel ülkenin temiz insanları!

Bu konuda uyarılmanız gerekiyor,  bu dinlemelerin yapıldığı en çok bölgeler Ortadoğu Suudi ailesi gibi bölgeler rejim ve güç içinde yaşamak için mücadele eden ve halkını düşünmeyen ülkeler bunların başında geliyor.!

Türkiye güçsüz mü?

Bir bakanın veya danışmanın dinlenmesi ne kadar doğru olabilir, ,ister bizden olsun ister diğerlerinden fark etmez, bir kişiyi yazılımlar ile dinlemeye çalışmak o ülkenin tüm insanlarına hakaret olduğu gibi ülkeyi felakete sürükler.

Bu konuda savunma ve teknoloji bakanı açıklama yapmalı!

Daha öncede fetö denen kansızın bu ülkeye sokmuş olduğu yazılımlar var. bunlar ihale yolu ile usulsüz olarak soktu, yüzlerce firma kuruldu bu ülkede teknoloji adı altında

Bu konuda duyarlı olması gerekiyor devletin unutmayın dinleyen her kişi aynı zamanda dinlenir. Örneğin size yazılımı veren firma başkasını dinlemenize olanak sağlıyor fakat aynı zamanda onunda dinlemesine siz fırsat veriyorsunuz böylelikle kendi ülkenizin itibarını yerle bir ediyorsunuz.

Devletimizin bu konuda adım atması gerekiyor. Acil ve önemlidir yarın bu işin sonu kimlere bulaşırsa elinde kalacaktır.

Türkiye güçlü bir devlettir, Birlik olduğunda ne Suriye ende Afganistan’a benzer. Laz’ı, kürdü, Çerkez’i ile milyonları ile tek ses Olur’da ülkesinin toprağını kimseye vermez, almaya çalışanların halini tarih gösteriyor.

Babkuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

FETÖ’nün Hackerları gizlenmek için iktidara yanaşıyor!

HIZLI YORUM YAP