Yerli ve Milli Yörük Türk Zırhlısı Afrika'da görevinin başında... | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,6023$% 0.38

EURO

34,8137% 0.22

STERLİN

40,6625£% 0.14

GRAM ALTIN

2.489,01%0,20

ÇEYREK ALTIN

4.261,00%-0,30

a

Yerli ve Milli Yörük Türk Zırhlısı Afrika’da görevinin başında…

Türk savunma sanayisi yerli ve milli mühendislerince geliştirilen bir zırhlı kara aracı daha ilk defa saha görevini icra etmeye başladı.AA’dan alınan  bilgiye göre, bugüne kadar geliştirdiği tüm araçlarla ihracat başarısı yakalayan Nurol Makina, bu geleneğini Yörük 4X4’le sürdürmeye devam ediyor.

Türkiye’nin yerli ve milli zırhlı kara aracı üreticilerinden biri olan Nurol Makina, 2017 yılındaki Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’nda “kendi sınıfında yeni bir çağ açacak” söylemleri ile  Yörük 4X4’ü ilk kez tanıtımını gerçekleştirmiş oldu. Yörük için zorluklar ile geliştirme, test ve üretime hazırlık faaliyetlerinin oluşturulduğu zamanlarda ise  birçok ülkeden talepler alınmaya başlandı. Nurol Makina, seri üretim hazırlıkları bitmeden arzı kuvvetlice karşılaya bilmek için Yörük 4X4 için ilk ihracat sözleşmesini imzaladı.

Kaç Ülke YÖRÜK 4X4 alakacak ?

Yörük 4X4 alabilmek için ihracat sözleşmesi yapılan ülke sayısı kısa sürede içerisinde 4’e yükseldi.

Üretilme hazır bir şekilde bir çok ülke de ve bölgelerde tanıtılan, tutulabilecek en zorlu testlere tabi olan milli gururumuz Yörük 4X4’ün ilk kullanıcısı ise bir Afrika ülkesi oldu.

Yörük 4X4’ün Çad sokaklarında görev yaparken çekilen görüntüleri kamuoyuna yansıdı. 

Bunun yanı sıra Çad kısa zaman önce yine Nurol Makina tarafından üretilen Ejder Yalçın 4X4 zırhlı muharebe araçlarını da ülke envanterine katmış ve performansı sebebi ile tekrar tercihini TÜRKİYE olarak kullanmış oldu.Diğer müşterileri için ise Yörük 4X4 üretip teslimatlarını hazırlayan yerli gururumuz Nurol Makina, yeni ihracat görüşmelerini de sürdüğü gelen bilgiler arasında yerini aldı

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Quick Mobile En Ucuz Telefon Türkiye’de

HIZLI YORUM YAP