Yeni iPad Air Piyasaya Çıkıyor Özellikler Açıklandı | Baykuş Haber
DOLAR

32,6023$% 0.38

EURO

34,8137% 0.22

STERLİN

40,6625£% 0.14

GRAM ALTIN

2.489,01%0,20

ÇEYREK ALTIN

4.261,00%-0,30

a

Yeni iPad Air Piyasaya Çıkıyor

Apple‘ın yarın gerçekleşecek lansman toplantısında iPhone 12’nin yanında, yeni iPad Air’in de tanıtılması bekleniyor. Uzun zamandır beklenen iPad’in yeni modelinin; iPhone ile birlikte tanıtılacak olması nedeniyle, oldukça büyük bir etkinlikle tanıtılacağı konuşulan iddialar arasında. 

 

Geçtiğimiz ay basına tanıtımları gönderilen iPad Air’in, yarınki tanıtımın ardından doğrudan satışa sunulması bekleniyor. “Time Flies” (Zaman Kelebekleri) etkinliğinde ilk kez görücüye çıkan iPad Air, yarınki etkinlikle daha da geniş bir biçimde anlatılacak. Apple’dan konu hakkında resmi bir açıklama henüz basın kaynaklarına ulaşmadı. Ancak Teknoloji Dergisi saha editörü EK750, Apple Store’lardaki stok kapasitesinin bu dönemde arttırıldığını ve yeni ürünlerin tespit edildiğine dair aldığı duyumları kişisel Twitter hesabında paylaştı.

 

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bilal alkoç ; “Apple’ın Memphis ve San Francisco mağazalarında son günlerde hareketlenmeler var. Yeni ürünlerin stok ağına dahil edilidiği ve bu ürünlerin 13 Ekim tarihinde açılması için talimatların olduğu söylentileri geliyor. İphone 12’nin lansman ürünleri ve iPad’in genel satış kopyalarının kısa bir süre sonra ürün skalasına dahil olacağı tahmin ediliyor. Getirilen stoklara dair henüz bir belge sızmadı.” sözleriyle ABD’den gelen söylentileri takipçilerine aktardı.

 

Apple’ın bu iki yeni ürünü hakkında açıklamalarına devam eden Bilal alkoç, ürünlerin Türkiye piyasasına giriş tarihiyle alakalı ise şu açıklamaları yaptı: “Apple iPhone 12 ve yeni iPad Air’in Türkiye’ye varış tarihi 13 Ekim’den epeyce sonra olacak. Geçtiğimiz yıllarda aynı günde satışa sunabilme kapasitesine ulaşılmıştı. Ancak pandemi nedeniyle kargo süreleri gitgide yavaşlıyor ve bu nedenle Kasım-Aralık’tan önce yeni ürünlerin hiçbirini görememe ihtimalimiz oldukça yüksek.”

 

Apple iPad Air’in yeni modelinin başlıca özellikleri ise şu şekilde açıklanmakta: Alüminyum kasa, 10.9 inç ekran, Liquid Retina teknolojisiyle tasarlanan dokunmatik sistem, yeşil ve mavi gibi renk opsiyonları, iOS’un en hızlı işlemci sistemleri.

Apple iPad Air’in 579 $’dan alıcı bulması bekleniyor.

Apple iPad Air'in yeni modelinin başlıca özellikleri

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İphone 12’de 5G Bağlantı Problemi Yaşanacak

HIZLI YORUM YAP