Yazdığınız cümleyi görsele dönüştüren yapay zeka Dall-E, Artık ücretsiz oldu | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,5973$% 0.37

EURO

34,7897% 0.15

STERLİN

40,6631£% 0.15

GRAM ALTIN

2.497,49%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.257,00%-0,12

a
  • Baykuş Haber
  • TEKNOLOJİ
  • Yazdığınız cümleyi görsele dönüştüren yapay zeka Dall-E, Artık ücretsiz oldu

Yazdığınız cümleyi görsele dönüştüren yapay zeka Dall-E, Artık ücretsiz oldu

Yazdığınız cümleyi görsele dönüştüren yapay zeka Dall-E, Artık ücretsiz oldu, bir çok kişinin kullandığı yapay zeka artık ücretsiz oldu. Ücretsiz oluşuyla birlikte tüm dünya gözlerini bu yapay zekaya çevirdi…

OpenAI’ın yazdığınız cümleyi veya kelimeleri görsele dönüştüren yapay zekası Dall-E, ücretsiz olarak tüm kullanıcıların erişimine açıldı. Artık sadece kayıt olarak deneyebilirsiniz.

Son zamanlarda gündemde olan cümleden görsel oluşturan yapay zeka sistemleri bir hayli seviliyor ve kullanılıyor. Midjourney ile birçok insanın tanıştığı bu sistemin önemli üyelerinden biri olan Dall-E ise geçtiğimiz saatlerde ücretsiz oldu.

Dall-E Artık Ücretsiz

Daha öncesinde Dall-E’yi betada kullanabilmek için uzun bir bekleme sırasına giriyordunuz ve ardından kullanabiliyordunuz. Ancak OpenAI’ın yaptığı son açıklamaya göre artık sistemi yalnızca siteye üye olarak kullanabileceksiniz. Şu an için klimlik doğrulama adımında bazı sorunlar mevcut ancak yakında çözülecektir. Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

Dall-E makine öğrenmesi sayesinde çalışan bir yapay zeka. Yazdığınız cümleleri veya kelimeleri tamamen kendisinin yarattığı görsellere çeviriyor. Dall-E ve Midjorney ile ilgili hazırladığımız videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak: donanimhaber

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

FIFA 23’te Griddy kutlaması nasıl yapılır?

HIZLI YORUM YAP