WhatsApp’a sohbete özel duvar kağıdı nasıl ayarlanır? İşte yeni özellik! | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,5863$% 0.01

EURO

34,9350% 0.1

STERLİN

40,6598£% 0.19

GRAM ALTIN

2.428,53%-0,05

ÇEYREK ALTIN

4.081,00%0,07

a

WhatsApp’a sohbete özel duvar kağıdı nasıl ayarlanır? İşte yeni özellik!

WhatsApp’a sohbete özel duvar kağıdı nasıl ayarlanır? İşte yeni özellik! Daha öncede bir çok yeni özellikle kullanıcıların yoğun ilgisini alan Whatsapp yeni özelliği kullanıma çatı, milyonlarca kişi olumlu tepki verirken Türkiye’de olan bir kullanıcı bu uygulama yapılırken teknik bir sorun olmuş sanırım işinde başarılı olan bir bilgisayar korsanı bunu kullanarak karşı tarafı hackleyebilir bilgilerini görebilir dediği görüldü.

WhatsApp dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamaları arasında zirvede yerini korumaya devam ediyor. 5 milyar Android telefonda yüklü olan Facebook bünyesindeki uygulama tahtını korumak için geliştirilmeye ve yeni özellikler eklenmeye devam ediyor.

Son olarak 7 gün içinde silinen mesajlar, her sohbete özel duvar kağıdı tanımlama özelliği ve Alışveriş butonu güncellemelerini duyurdu.

Kaybolan mesajlar olarak isimlendirilen bu özellik ile herhangi bir sohbet içerisindeki herhangi bir mesajı 7 gün içerisinde otomatik silinmesi için ayarlaya biliyorsunuz. Kaybolan mesajlar kasım ayında Android ve iOS cihazlarda kullanıma sunulmaya başlandı fakat Türkiye’de henüz bu özellik aktif değil. Özelliği ilk deneyimleyenlerden olmak için Android’e WhatsApp uygulamanızı yükleyin veya güncelleyin.

Her sohbete ayrı bir duvar kağıdı tanımlayarak yanlış kişilere yanlış mesajları göndermek bir dalgınlığınız var ise bu tarihe gömebilirsiniz.

WhatsApp’a sohbete özel duvar kağıdı nasıl ayarlanır?

Özel duvar kağıdı tanımlayacağınız sohbeti açın.

Sağ üstteki üç nokta simgesine dokunun.

Açılan menüden “ Duvar Kağıdı ” na tıklayın.

“ Değiştir ”e tıklayın.

Parlak, Koyu, Düz Renkler ya da Fotoğraflarım ’dan birini seçin.

Açılan galeriden istediğiniz duvar kağıdını seçin.

“ Duvar Kağıdını Ayarla ”ya tıklayın

” Bu sohbet için” seçeneğini işaretleyip “ Tamam ” a dokunun.

WhatsApp’ın kullanıcı sözleşmesinde değişiklikler yapmaya hazırlandığı ortaya çıktı ve bu keşif ile birlikte yeni bir özellik daha ortaya çıktı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TEİ-TS1400’ün teslim ve Tasarım Merkezi Açılış Töreni’nde kısa süreli bir gerginlik!

HIZLI YORUM YAP