WhatsApp Yepyeni Özellikleri ile Dikkat Çekiyor!  | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,3697$% 0.15

EURO

35,0417% -0.16

STERLİN

41,5204£% 0.68

GRAM ALTIN

2.324,61%0,24

ÇEYREK ALTIN

4.003,00%0,29

a

WhatsApp Yepyeni Özellikleri ile Dikkat Çekiyor! 

Güvenlik sorunlarından dolayı çok fazla eleştiri alsa da WhatsApp; günümüzün vazgeçilmez mesajlaşma uygulaması olarak dikkat çekiyor. Birçok kişinin hem günlük hem de iş hayatında tercih ettiği WhatsApp sayesinde insanlar en hızlı şekilde iletişim kurma imkanına erişiyorlar. WhatsApp ile ilgili olarak birçok sıkıntı bulunsa da kullanıcı istekleri dikkate alınarak WhatsApp’ın devamlı olarak kendisini güncellediğini söyleyebiliriz.

Geçtiğimiz günlerde yeni özelliklerini piyasaya süren WhatsApp sayesinde kullanıcıların çok daha iyi bir mesajlaşma deneyimi yaşaması mümkün olacak. Peki, bu özellikler nelerdir?

WhatsApp Hangi Özellikleri Vaat Ediyor?

Facebook bünyesinde faaliyetlerine devam eden WhatsApp; yeni gizlilik politikasını yürürlüğe koymasının ardından dikkatleri tekrardan üzerine çekmişti. Ancak, Rekabet Kurulu’nun girişimleri dolayısıyla bu politikanın Türkiye’de uygulanmayacağı açıklanmıştı. Gizlilik politikasının çok fazla konuşulmasıyla beraber durumu örtbas etmek adına WhatsApp’ın yepyeni özellikleri sırasıyla açıklanmaya başlandı. Son olarak, WhatsApp’ın uzun süredir beklenen özelliği piyasaya sürüldü.

Android veya ios kullanıcısı olmanızdan bağımsız olarak WhatsApp’ın yepyeni mesajlaşma özelliklerini deneyimleme şansına erişirsiniz. Bu sayede, sevdiklerinizle çok daha hızlı ve kolay bir şekilde mesajlaşmanız mümkün olacaktır. WhatsApp’a gelen güncelleme sayesinde sesli mesajlarınızı oynatırken onları farklı hızlarda dinleme şansına erişeceksiniz. Tıpkı Youtube videolarında olduğu gibi 1x, 1.5x, 2x gibi hız ayarları yapmanıza imkan veriliyor. Bu özellik sayesinde siz de uzun süren sesli kayıtları en kısa sürede ve en hızlı şekilde dinleme ayrıcalığına erişeceksiniz.

WhatsApp güncellemesinin farklı özellikleri de bulunuyor. Sohbet listenizdeki gruplarda birisi sizden bahsettiği takdirde veya mesajınızı yanıtladığı zaman bundan @ şeklinde haberdar olma şansınız olacak. Bu güncellemeden faydalanmanız için yapmanız gereken şey belli! App Store veya Play Store aracılığı ile WhatsApp uygulamasını güncellemeniz gerekiyor. Bir başka deyişle, siz de güncellemeyi indirdiğiniz takdirde yukarıdaki özelliklerden faydalanma şansına erişirsiniz. WhatsApp; çok uzun süreden bu yana platformda yenilikler yapıyor. Kullanıcı deneyimini en iyi hale getirmek isteyen WhatsApp’ın bir sonraki hamlesi ise merakla bekleniyor. Edinilen bilgilere göre WhatsApp; bilhassa yaz aylarında mesajlaşmayı daha renkli kılmak adına birtakım yenilikleri daha piyasaya sürecek.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Türk İHA’sı Kargu-2 yapay zekasıyla düşmanı vurdu!

HIZLI YORUM YAP