Türkiye’nin En Güvenilir 3 Oto Galerisi | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,4991$% 0.15

EURO

34,8211% 0.25

STERLİN

40,6793£% 0.54

GRAM ALTIN

2.487,15%1,02

ÇEYREK ALTIN

4.227,00%0,21

a

Türkiye’nin En Güvenilir 3 Oto Galerisi

Türkiye’nin En Güvenilir 3 Oto Galerisi, Bir çok insanın güvenilir oto galeri araştırması devam ediyor, Yapılan araştırmalarda araç alacak kişilerin genel olarak, firma ve sahiplerine kadar incelediği belirtiliyor.

Son derece teknolojik araç almadan önce bu firmalar ile mutlaka görüşün..

Özel araç almak isteyen kişilerin firma hakkında araştırma yaparak, sahiplerine kadar inceleyerek bilgi edindiği bildirilirken, firma sahiplerinin temiz ve ahlaki yönden durumlarının ise araç sahipleri için son derece önemli.

Yapılan Lüks araç veya Güvenilir oto Galeri sahipleri ile ‘de tanışma fırsatı bulan araç sahiplerinin otomobil alırken bu kısımlara dikkat etmesinin nedeni ise ileride herhangi bir sorun ile karşılaştığında firma ile güven ilişkisi kurmak.

  • Platin Otomotiv

Platin Otomotiv

Sıfır ve ikinci el satışı yapan bir firma, bir çok müşterisi ile özel olarak ilgileniyor. Bir çok danışmanı ile fikir paylaşımında bulunabilirsiniz. Merkez binası Koşuyolu’nda, şubesi ise Göztepe’de olan Platin Oto, portföyünde otomobil, motosiklet ve deniz araçları bulundurmaktadır. Lüks araç portföyü yüksek, kurumsal ve güvenilir bir oto galeri arıyorsanız Platin Otomotiv ilk tercihiniz olmalı.

  • Yalvac Otomotiv

Yalvac Otomotiv

Uzun yıllardır milyonlarca kişiye ulaşan ekibi ile müşterilerine ulaşan Yalvac Otomotiv 2003 yılından itibaren müşterilerine de özel Rent a Car hizmeti sunmaktadır. Mercedes /BMW/Jeep vb araçları sizlere ulaştırmaktadır, Yalvac Otomotiv sürekli artan müşteri portföyü sebebiyle ikinci el araçların yanı sıra sıfır araç satışları da gerçekleştirmektedir. ilk kez Otomotiv yurt dışından lüks araç satın almaya başlayan firma olarak bilinmektedir, ve güvenilir firma olarak ikinci tercihiniz olabilir.

  • Garage Otomotiv

Ferrari’den Bentley'e, Aston Martin’den Lamborghini’ye birçok lüks aracın satışını gerçekleştiren Garage Otomotiv

Lüks araç sahiplerinin tercih ettiği firma olan Garage özel üretimli araçları sizlere ulaştırmaktadır. Ferrari’den Bentley’e, Aston Martin’den Lamborghini’ye kadar bir çok araç burada satışa sunulmaktadır, Firmanın oldukça saygın kişilerden onayı vardır ve özel lüks araç sahiplerinin en fazla tercih ettiği firma olarak bilinir.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Apple iPhone 11 Pro vs Huawei P30 Pro Karşılaştırması, Hangisi daha iyi?

HIZLI YORUM YAP