Türkiye'nin en büyük domain firması İsimtescil Hack işlemlerine müsade ediyor! | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,5288$% 0.23

EURO

34,7652% 0.07

STERLİN

40,6122£% 0.34

GRAM ALTIN

2.492,84%1,25

ÇEYREK ALTIN

4.259,00%0,53

a

Türkiye’nin en büyük domain firması İsimtescil Hack işlemlerine müsade ediyor!

Olayla ilgili tarafımız ulaşan mailler de ve kanıtlar doğrultusunda isimtescil net firması, izni olmadan instagram adresine giriş yapıldığını fark etti, değiştirilen mail adresinin ise isim tescil firmasın da barındığı doğrulandı, mağdur olan kişi ise isim tescil ile iletişime geçtiği görünüyor, isimtescil ise işlem yapmayacaklarını bunun için mahkeme başvurmaları gerektiğini söylediği görünüyor, şahsın ise instagramdan gelen talebi iletmesi dahilinde dahi işlem yapmayacaklarını söyleyen isim tescil yetkilileri ise konuyla ilgili yargıya başvurun dediği görünüyor.

Uluslararası suç teşkil eden konuya ilişkin isim tescilin ise suçluyu kormasına tepki gösteren mağdur ise bizi korumayacaklarsa ne için çalışıyorlar dediği gönüyor.

İsim tescil yetkilerine baykuş haber ulaşmaya çalışsada tarafımıza henüz dönüş yapılmadığını bildirmek isteriz, olayla ilgili kanıtları şahısların korunması adına saklıyoruz. İsim tescil firması yaşanan bu olayla ilgili mağdur kişiye yardımcı olacaklarını bildirmeleri halinde tarafımızdan bilgiler sunulacaktır.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Türkiye’nin S-400’leri ile ilgili gündeme bomba gibi düşen gelişme

HIZLI YORUM YAP