Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer İstanbul Havalimanı'ndan kaçtı! | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,3810$% 0.19

EURO

35,0435% -0.14

STERLİN

40,9828£% 0.19

GRAM ALTIN

2.324,52%0,23

ÇEYREK ALTIN

3.993,00%-0,24

a

Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer İstanbul Havalimanı’ndan kaçtı!

Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer İstanbul Havalimanı’ndan kaçtı!! Binlerce kişi ise mağdur oldu, soruşturma başlatıldı, sosyal medya’da ise bir çok yorum yapıldı, Dış işleri bakanı Mevlut Çavuşoğlu ile ‘de resmi servis edildi!

Konuyla ilgili soruşturma neticesinde durum belli olacak.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı şirket ile ilgili Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından “nitelikli dolandırıcılık” ve “suç örgütü kurmak”suçundan re’sen soruşturma başlattı. Polis, kripto para dolandırıcılığı iddialarıyla ilgili şirketin Kadıköy’de bulunan merkezine incelemelerde bulunmak üzere gitti. İncelemelerini tamamlayan polis daha sonra binadan ayrıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Türkiye’de işlem yapan kripto para borsalarından Thodex’te iki gündür işlem yapılamıyor. 391 bin kişinin işlem yaptığı platformun kurucusu Faruk Fatih Özer’in 2 milyar dolarlık kripto parayla yurtdışına çıktığı öne sürüldü. Çok sayıda kişinin suç duyurusu üzerine İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı merkezi Kadıköy’de bulunan şirket ile ilgili Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından “nitelikli dolandırıcılık” ve “suç örgütü kurmak”suçundan re’sen soruşturma başlattı.

Bu arada Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’in ise 20 Nisan Salı günü saat 19.50’de Arnavutluk Tiran’a gittiği belirlendi.

FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI

KRİPTO PARA DOLANDIRICILIĞI İDDİASIYLA İLGİLİ THODEX’İN KURUCUSU FARUK FATİH ÖZER’İN TÜRKİYE’DEN AYRILIRKEN FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI.
İSTANBUL DHA

Bu arada Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’in ise 20 Nisan Salı günü saat 19.50’de Arnavutluk Tiran’a gittiği belirlendi. Faruk Fatih Özer’in İstanbul Havalimanı’ndan ayrılırken fotoğrafı ortaya çıktı.

Sosyal medyadan bazı yorumlar..

https://twitter.com/taci_kalkavan/status/1385041835387768833

 

Kaynak Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ABD, Türkiye’yi F-35 programından resmi olarak çıkardı!

HIZLI YORUM YAP