Taksi Bulamayanlar MartıTAG kullanmaya başladı | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Taksi Bulamayanlar MartıTAG kullanmaya başladı

Taksi Bulamayanlar MartıTAG kullanmaya başladı, İstanbul’da olan taksi krizine karşı kullanıcılar Martıtag uygulamasını kullanmaya başladı.

Martı TAG on binlerce kişiye ulaşmayı kısa sürede başarmasıyla, trafik sorununu ve özellikle konforlu yolculuk sağlayacak müşteriler. Taksi bulamadığı için artık MARTI TAG uygulaması ile diledikleri yere gidebilecekler.

MARTI TAG NASIL KULKLANILIR?

Uygulamayı indirdikten sonra gerekli olan formları doldurulması ve gideceğiniz yeri haritadan seçerek yolculuk başlıyor. Ödeme ise sadece aracın masrafı olarak kabul ediliyor. İsterseniz gelen kişi ile fiyat anlaşması da aynı şekilde yapabilirsiniz.

TAKSİCİLER GİBİ NEREYE GİDECEKSİN SORUSU SORULMUYOR!

İstanbul da bazı taksicilerin nereye gideceksiniz gibi sorular sorulmaması ise kullanıcıyı oldukça mutlu etmeye başladı.

Teklifi kabul eden sürücü, bulunduğunuz lokasyona gelerek Martı’nın sizinle paylaştığı kodu kendi uygulamasına girerek sürüşü başlatıyor. Sürücüyü Martı uygulaması içinde yer alan harita üzerinden takip edebildiğinizi ve her iki tarafın da birbirlerini 0850’li numaralar üzerinden arayabildiklerini de paylaşalım.

Sürüş tamamlandıktan sonra ise belirlenen ücret nakit olarak sürücüye veriliyor. Martı’nın belirlenen ücret üzerinden herhangi bir komisyon almadığını da ayrıca belirtelim. Dilerseniz Martı uygulamasına Android için buradan, iOS için ise buradan ulaşabilirsiniz. 

Byakushaber.com / Teknoloji Haberleri / MARTI TAG

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Fire Flux Esports Son maçta ilk üçe adını yazdırdı! PUBG Mobile Global Championship ‘de Muhteşem zafer!

HIZLI YORUM YAP