Power Rangers oyuncuları kimler? İşte Power Rangers filmi konusu heyecan başlıyor! | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,5968$% 0.35

EURO

34,8094% 0.14

STERLİN

40,3863£% -0.57

GRAM ALTIN

2.508,64%0,99

ÇEYREK ALTIN

4.277,00%0,69

a

Power Rangers oyuncuları kimler? İşte Power Rangers filmi konusu heyecan başlıyor!

Power Rangers oyuncuları kimler? İşte Power Rangers filmi konusu heyecan başlıyor! Özellikle 90 yılların en fazla izlenen çizgi filmleri içerisinde yer alan ve o yılları hatırlayan isimlerin heyecanla ekranlara kilitlediği ve sonrasında oyun dünyasında da isminden çok bahsettiren ve milyonlarca kişiye erişen bir film.

İzleyenler çok iyi bildiği dizi şeklinde kısa süreli olarak ekranlara gelmişti.

Çocukların o dönem içerisinde  çok sevdiği dizi, çizgi film yeniden ekranlara dönüyor, milyonlarca kişinin beklediği duyuru ise yapıldı.

Power Rangers, ABD yapımı bir süper kahraman dizisini temel alan eğlence ürünleri markasıdır. 1993’te yayımlanmaya başlayan televizyon dizisinin görüntülerinin önemli bir kısmı Japon yapımı Super Sentai dizisinden alınmaktadır.

Dizinin ilk serisi olan Mighty Morphin Power Rangers 1993’te yayımlanmaya başladıktan sonra özellikle 90’lı yıllarda popüler kültürde önemli bir yer edinmiş ve oyuncakları da yüksek satış rakamlarına ulaşmıştır. 2001 yılına dek Power Ranger ürünleri dünya çapında yaklaşık 6 milyar dolarlık hasılat yapmıştır.

İlk dönemlerinde çocukları şiddete özendirdiği için eleştirilere maruz kalmasına rağmen televizyon dizisi neredeyse aralıksız olarak yayınına devam etmiştir. 2017 itibarıyla 24 sezondan oluşan dizi, 20 farklı temayı ele almıştır. Ayrıca 1995 yılında Mighty Morphin Power Rangers: The Movie, 1997 yılında, Turbo: A Power Rangers Movie ve 2017’de Power Rangers adlı sinema filmleri yayımlanmıştır.

Dizi iyi uzaylıların yardımıyla, dünyayı kötü uzaylılardan kurtaran gençlerin maceralarını anlatmaktadır. Gençler kötü uzaylıları yenmek için, “zord” adı verilen dev robotları kontrol edebilmektedirler. Dizideki robot sahneleri, genelde Japon versiyonundan alınıp İngilizce yeniden seslendirilmiş; diğer sahneleri ise Amerikalılar tarafından yeniden çekilmiştir. Diziye gösterilen ilgi sonucunda, karakterler ve oyuncular yıllar içerisinde sıkça değişmesine rağmen, dizi popülerliğini korumuştur. Öncelikle çocuklar için hazırlanmış, daha sonra zamanın çocukları tarafından benimsenmesiyle, takip eden sezonlarda gençlere de hitap etmeye başlamıştır.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Devletin Kurumlarında Fetö ile bağlantılı olan kişiler çalışmaya devam mı ediyor?

HIZLI YORUM YAP