Netflix Türkiye'den gidiyor mu ? | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,5604$% 0.05

EURO

35,0119% 0.49

STERLİN

40,8086£% 0.56

GRAM ALTIN

2.435,96%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.070,00%0,12

a

Netflix Türkiye’den gidiyor mu ?

Netflix Türkiye’den gidiyor mu ?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı olan Mahir Ünal, bir kaç gündür gündem olan Netflix’in Türkiye’den çekileceği iddialarıyla ilgili yaptığı açıklamada Netflix’in Türkiye den gitme ile alakalı olarak resmi her hangi bir temasta bulunmadığını söyledi ve “Türkiye’den gitmeyi neden düşünsünler?” ifadelerine yer verdi.

Mahir Ünal “Türkiye’den gitmeyi neden düşünsünler? Netflix’in daha derin işbirliği ile Türk kültürüne, sanatına dönük daha yüksek hassasiyet göstereceğine inanıyorum” dedi.

 

Sosyal medya sitesi olan Twitter’dan açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal, “Netflix Turkey ne siyasi düzeyde AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı ile ne de resmî düzeyde İletişim Başkanlığı ile görüştü.Türkiye’den gitmeyi neden düşünsünler? Netflix’in daha derin işbirliği ile Türk kültürüne, sanatına dönük daha yüksek hassasiyet göstereceğine inanıyorum.” ifadesini kullandı.

 


NETFLİX’TEN DE AÇIKLAMA GELDİ ‘

Netflix’ten Türkiye’den gitme iddialarına açıklama geldi.

Netflix sözcüsü, “Netflix olarak Türkiye’deki üyelerimize ve kreatif camiaya derinden bağlılığımızı sürdürüyoruz. Birlikte çalıştığımız birbirinden yetenekli isimlerle gurur duyuyoruz. Şu anda yapım aşamasında olan ve yakında çekimlerine başlanacak projelerimiz için çok heyecanlıyız ve bu hikayeleri dünyanın her köşesindeki üyelerimizle paylaşmayı dört gözle bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Türkiyede en aktif en etkili hack grubu spy hackerz oldu

HIZLI YORUM YAP