Muhalefet hep yanlış mı der arkadaş! Hes felaketi | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Muhalefet hep yanlış mı der arkadaş! Hes felaketi

Giresun derelide olan sel felakati 2 asker 4 vatandaşın şehit olmasıyla sonuçlandığı günlerde unutulan bir yanlışı yeniden hatırlatmak gerekiyor.

Hes projelerinin yanlış olduğunu köylü dahi o beğenilmeyen ve sadece seçim zamanı hatırlanan köylü dahi söylediği halde malesef pelikancı trol ordusu hain dediler, sesleri kesilen köylünün sesini duyurmak o zamanda muhalefet olan CHP dile getirdi..

Ne denildi yanlış, siz bilmezsiniz, siz anlamazsınız, siz her şeye karşısınız.. oldumu şimdi..

Her acının ardında bir çok bakan gidiyor hamd olsun herkesi kucaklıyor ama yetermi? Göz göre, göre geldi bunlar, rize, trabzon,giresun,samsun hepsinde oldu bu felaket ama duyan oldumu yok, önlem alındı mı yok!

Kusura bakmayın millet siyasi partilerin oyuncağı değil, kusura bakmayın dost acı söyler iki günde unutulacak bu olay ama birileri unutmayacak yol yakınken bu hatadan vaz geçin ve doğa ile oynamaması gerektiğini öğrenin.

Ne olması gerek!

Bu felaketlere harcanan parayla çiftçiye yardım edilirdi, bu paralarla fabrika dahi yapılır. Herşeyi Cumhurbaşkanından beklemek hata giresunlu, Trabzonlu, Samsunlu, rizeli veliller size oy veren seçmenin derdini duyurmak sizin göreviniz. Siz paetileri değil size oy veren seçmenin adamsınız aklınızı başınıza alın.
Hes projeleri gözden geçirin ve işi uzmanlarına bırakın, köylünün fikrini alın.

Ersoy.k

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İsrail ve BAE anlaştı Türk hava yolları uçuşa geçti

HIZLI YORUM YAP