Lady era nedir ne işe yarar! Dolandırıcılık da son nokta! | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Lady era nedir ne işe yarar! Dolandırıcılık da son nokta!

Lady era nedir ne işe yarar! onlarca kişinin internet ortamından sipariş ettiği bu ürünün yıllardır dolandırıcıların üretimi olduğunu biliyormusunuz?

Dolandırıcılar bu cinsel ilacın sahtesini ve resmi sitelerini yaparak sizleri zehirliyor, yapılan araştırmaya göre 2010 yılı itibari ile dolandırıcılar Lady era isimli bir ilacı piyasaya sürdü, bunun üzerinden servet kazandılar, Bunun için bakanlık binlerce siteyi erişime kapattı, kapatmaya ‘da devam ettiği belirtildi. Beylikdüzü, Esenyurt , Fatihgibi yerlerde ofisler açarak halkı zehirlediler.

Satıcıların çoğunun parayı aldıktan sonra kişiye yaşını sormadığı sonrasında alınan telefonlar ile farklı ürünleri gönderdiği ortaya çıktı, hayali şirketler açarak sahte belge ile site açtılar!

Bir çok sahte belge ile internet sitesi açarak halkı kandıran kişiler servet kazanmaya devam ediyor!

Kullanıcılar bu ilaç cinsel dürtü ilacı diyor!

Merdiven altı firmalarda üretilen bu ilaç zehir saçıyor! Bakanlığın onayı ise asla yok! İlacı kullanan kişilerin çok olduğu dolandırıcı zehir tacirlerinin ise kişileri dolandırmak için sosyal medya reklamları ile kandırdıkları görünüyor!

teknolojinin kullanımı arttıkça kişileri dolandırmaya çalışan çalışanlar pandemi sürecini ‘de hesaba katarak reklamlar ile dolandırıcılık yapmaya devam ediyor! Bakanlık kapatsa ‘da yeni site açıp yayın yapmaya devam ediyorlar!

telefonla arayıp bilgi veriyorlar, sonra ise mağdur kişiye farklı ürünler alması için şantaj yapıyorlar!

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Tamamı yerli mobil drone ve İHA savar !

HIZLI YORUM YAP