İzlenecek Netflix Dizileri | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,5833$% 0.19

EURO

34,9290% 0.7

STERLİN

40,5730£% 1

GRAM ALTIN

2.436,02%0,15

ÇEYREK ALTIN

4.089,00%-0,88

a

İzlenecek Netflix Dizileri

İzlenecek Netflix Dizileri: Dizi izlemek benim için bir keyif diyorsanız doğru yerdesiniz! Yepyeni içerikleri ile dikkat çeken Netflix sayesinde hem yerli hem de yabancı birçok diziyi izleme şansına erişebilirsiniz.

Netflix Dizi Tavsiyeleri 2022

  • Breaking Bad: İlk olarak, geçmiş yıllarda yayınlanan ve popülerliğini halen daha devam ettiren diziler ile başlayalım! Mutlaka izlenmesi gereken diziler listemizin ilk sırasında Breaking Bad bulunuyor. 50 yaşındaki Kimya öğretmeni Walter White’ın hüzünlü hikayesini anlatan bu dizi; gelmiş geçmiş en iyi diziler arasında kendisine yer bulmuş durumda!

Breaking Bad

  • The Last Dance: Karantina dönemlerinin vazgeçilmezleri arasında yer alan The Last Dance; basketbol ile ilgili bir içerik! Fakat, yine de bu sporu takip etmeyen insanların da mutlaka izlemeleri tavsiye ediliyor. Dünyanın en iyi basketbolcularından birisi olan Michael Jordan ve onun 90’lı yıllarda formasını giydiği Chicago Bulls takımının 1997 – 1998 sezonuna ait görüntülerini içeren bu mini dizi sayesinde zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

The Last Dance

  • Sherlock: Gizem dolu hikayelere bayılırım diyorsanız Sherlock tam olarak size göre! Yıllardan bu yana yayınlanan bu dizide tahmin edebileceğiniz gibi ünlü dedektif Sherloch Holmes’ın hayatı konu ediniliyor. Toplam dört sezondan ibaret olan bu dizinin 13 bölümü mevcut!

Sherlock

  • Stranger Things: Bu listede mutlaka olması gereken yapımlardan birisi de bu dizi! İlk olarak 2016 yılında yayınlanan bu dizi; 80’li yıllarda geçen bir hikayeyi konu ediniyor. Bir çocuğun kaybolması ile başlayan hikaye korku ve gerilim öğeleri içeriyor. Dizi; 2022 yılında yayınlanacak dördüncü sezonu ile ekranlara veda edecek.

Stranger Things

  • Black Mirror: 2010’lu yıllara damga vuran Black Mirror; ilk bölümünden itibaren hayran kalacağınız bir dizi! Toplam beş sezonu bulunan bu dizinin her bir bölümünde farklı bir konu işleniyor. Birbirinden bağımsız olan bölümlerde teknolojinin insan hayatına olan etkisi hayran kalacağınız türden bir senaryo ile önünüze getiriliyor.

Black Mirror

  • Dark: Son yılların en popüler Netflix dizilerinden birisi kesinlikle Dark! Zaman yolculuğu ile ilgili dizileri seviyorum diyorsanız Dark tam size göre! Zamanın 33 yılda bir kendisini tekrar etmesi konu ediniliyor. Birbirine bağlı birden çok ailenin hayatları seyircinin önüne çözülmesi zor bir bulmaca şeklinde çıkartılıyor.

Dark

  • Bir Başkadır: Biraz da yerli Netflix yapımlarından bahsedelim! Meryem isimli sürekli bayılan genç bir kadının psikiyatriste gitmesiyle başlayan hikaye; farklı hayatlara sahip ancak birbirleriyle bağlantılı olan insanların yaşamlarını konu edinir. Yalnızca tek sezonu olan dizide her bir bölüm 50 dakika sürer.

Bir Başkadır

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Whatsapp çevrimdışı ol özelliği kullanmak, Yeni özellik geliyor!

HIZLI YORUM YAP