İsrail ve BAE anlaştı Türk hava yolları uçuşa geçti | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,5280$% 0.23

EURO

34,7603% 0.04

STERLİN

40,5706£% 0.23

GRAM ALTIN

2.489,13%1,10

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,39

a

İsrail ve BAE anlaştı Türk hava yolları uçuşa geçti

Oda tvde yer alan habere göre bu güne kadar izin verilmeyen İsrailli turistleri BAE geçişine onay verildi. Bir çok otelin hazırlandığı anlaşmada uçuşları ise Türk hava yollarının yapacağı duyuruldu.

Fethullahçılar içerisinde yer aldığını itiraf eden, “FETÖ üyeliği”nden hakkında bugüne kadar 4 soruşturma yürütülen işadamı Fettah Tamince’ye ait Rixos otelleri için tatil paketi satılacağı ifade edildi. Ayrıca, otellerin ekimden itibaren Sukot bayramı için hazır olacağı duyuruldu.

Jerusalem Post’un Reuters’tan aktardıklarına göre, Aviation Links’in başkan yardımcısı Nir Mazor, ilk olarak BAE’ye giriş izni olan İsraillilere sunulacağını belirtti. İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu ise BAE’ye Suudi Arabistan üzerinden doğrudan uçuşlar için hazırlık yaptıklarını söyledi.

İsrail’in ve Arapların anlaşması ile ilgili olarak aktrollerin sosyal medyada paylaşımları ise sosyal medyanın gündemine oturdu. Bir çok hesap İsrail’in ve BAE kınıyorken Türk hava yollarını es geçtikleri görüldü.

Anlaşma ile ilgili olarak Türk hava yollarından henüz resmi bir açıklama gelmedi. Türk hava yollarının yönetiminde AKParti hükümetine yakın bir çok ismin olduğu biliniyor.

Kaynak : Yeniçağ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Suriye Saudi Fransi Bankası Spyhackerz Tarafından Hacklendi

HIZLI YORUM YAP