Haziran Ayında Hangi Akıllı Telefonlar Tanıtılacak?  | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Haziran Ayında Hangi Akıllı Telefonlar Tanıtılacak? 

Haziran Ayında Hangi Akıllı Telefonlar Tanıtılacak? Akıllı telefon sektörünün pandemiye rağmen ciddi bir yükselişte olduğunu söyleyebiliriz. 2021 yılının ilk çeyreğinde tün dünyada yaşanan ekonomik sıkıntılara rağmen akıllı telefon satışlarının ciddi seviyelerde olduğu yapılan araştırmalar sonucunda ortaya çıkmıştır. Peki, 2021 yılının Haziran ayında hangi akıllı telefonlar tanıtılacak? 

Yakın Zamanda Piyasaya Sürülmesi Beklenen Akıllı Telefonlar

Yaz aylarının iyiden iyiye kendisini hissettirmesi ile beraber akıllı telefon üreticilerinin de yepyeni modelleri piyasaya sürmeye hazırlandığını ifade edebiliriz. Birçok akıllı telefon modeli; özellikleri sayesinde kullanıcıları heyecanlandıracak. Bunun yanı sıra, geçmiş yıllara kıyasla fiyatların ne olacağı da merak ediliyor. Bu noktada, aşağıdaki akıllı telefon modellerini 2021 yılının Haziran ayıyla beraber tanımaya başlayabilirsiniz.

  • Samsung A82; önümüzdeki dönemin en çok konuşulan akıllı telefon modellerinden birisi olacağa benziyor. Gücünü Snapdragon 855 Plus işlemciden alacak olan bu telefon; 6 GB RAM ile tanıtılmaya hazırlanıyor. Ayrıca, ana kamerasının 64 megapiksel olacağı da kulislerde konuşulan detayların başında geliyor.
  • Samsung M32; akıllı telefon dünyasının en çok konuşulan markalarının başında gelen Samsung’un piyasaya sürmeye hazırlandığı bir diğer model olarak daha şimdiden merak ediliyor. Bu telefonun gücünü Exynos 9611 işlemciden alması bekleniyor. Bunun yanı sıra, 6.5 inç Super Amoled ekranı ile tanıtılmaya hazırlanıyor. 6000mAh bataryası ile bu modelin performans konusunda kullanıcılarına hiçbir sorun yaşatmayacağı ise daha şimdiden garanti olarak görülen hususlardan birisi!
  • Redmi K40 Light Luxury Edition; diğer akıllı telefon modellerinden farklı olarak MediaTek Dimensity 1100 işlemcisi ile piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Bunun yanı sıra, cihazın 120 Hz Amoled ekranının ve 67W hızlı şarj teknolojisinin olacağı da biliniyor. Ayrıca, 5.065mAh bataryasının varlığı da daha şimdiden bilinen detaylardan bir diğeri!
  • Haziran ayında tüketicilerle buluşması beklenen diğer akıllı telefon modelleri arasında Honor 50, 50 Pro, 50 Pro Plus yer alıyor. Alternatif marka arayışında olanların tercihi olan bu modellerin Qualcomm Snapdragon 778G işlemcisinin bulunacağı bilinen detaylar arasında!
  • Son olarak, Huawei P50; Kirin 990 işlemciden alacağı gücü ve harika teknik özellikleri ile tüketicilerin Haziran ayını beklemesini sağlayan akıllı telefon modelleri arasında bulunuyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

PUBG Mobil Çetesine Operasyon İranlı çıkan üç şebek yakalandı!

HIZLI YORUM YAP