Google Pixel 6 Pro incelemesi! | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Google Pixel 6 Pro incelemesi!

Google Pixel 6 Pro incelemesi!

İÇİN

  • Büyük 120Hz ekran
  • Yeni AI işlevlerine güç sağlayan tensör çipi
  • 4x zumlu güçlü üçlü kameralar
  • Daha hızlı şarj
  • 899 dolardan başlıyor

KARŞISINDA

  • Yüz tanıma eksikliği
  • Daha eski 5G modem

Pixel 6 Pro, özellikle para için mükemmel bir Android telefonun tüm özelliklerine sahiptir. 120 Hz’lik büyük bir ekrana, telefoto lense ve tüm dikkatleri üzerine çeken tamamen yeni bir tasarıma sahiptir. Kağıt üzerinde Pixel 6 Pro, Google’ın bu yıl amiral gemisi akıllı telefonlarını ciddiye aldığını gösteriyor. Ve 899$’lık bir başlangıç ​​fiyatıyla, belki de bu doğrudur.

Hala Pixel 6 Pro için inceleme sürecindeyiz, ancak şu ana kadar telefonla geçirdiğim zamana dayanarak bazı erken izlenimleri paylaşmak istedim. Kamera performansı ve pil ömrü gibi kapsamlı bir analiz yakında geliyor ancak cihaz, özellikler ve teknik özellikler hakkında ne düşündüğümü size söyleyebilirim.

İlk Pixel 6 Pro izlenimlerim için yazımızı okuyun. Ve burada işiniz bittiğinde, daha küçük bir 6,4 inç ekran ve 599 $ daha ucuz bir fiyat tercih ediyorsanız , uygulamalı Pixel 6 incelememize göz atmayı unutmayın.

Fiyat: 599$ $899
Renkler: Fırtınalı Siyah, Biraz Mercan, Sorta Deniz Köpüğü Fırtınalı Siyah, Bulutlu Beyaz, Sorta Güneşli
Ekran: boyut (çözünürlük): 6,4 inç (1080×2400 piksel, 411ppi) 6,7 inç (1440 x 3120, 512ppi)
Yenileme hızı: 90Hz’e kadar 120Hz’e kadar
İşlemci: Titan M2 ile Google Tensör Titan M2 ile Google Tensör
VERİ DEPOSU: 8GB 12 GB
Depolamak: 128GB | 256 GB 128GB | 256 GB | 512 GB
Arka kameralar: 50 MP geniş açı (ƒ/1.85), 12 MP ultra geniş açı (ƒ/2.2) 50MP geniş açı (ƒ/1.85), 12MP ultra geniş (ƒ/2.2), 48MP telefoto (ƒ/3.5)
Yakınlaştır: 7x Süper Çözünürlüklü dijital 4x optik ve 20x Super Res dijital
Ön kamera: 8MP (ƒ/2.0), 84 derecelik görüş alanı 11.1MP (ƒ/2.2), 94 derecelik görüş alanı
Video: Arka: 4K ve 1080p (her ikisi de 60 fps’ye kadar), Ön: 30 fps’de 1080p Arka: 4K ve 1080p (her ikisi de 60 fps’ye kadar), Ön: 30 fps’de 4K, 60 fps’ye kadar 1080p
Kimlik doğrulama: Ekran altı parmak izi sensörü ile Parmak İzi ile Kilit Açma Ekran altı parmak izi sensörü ile Parmak İzi ile Kilit Açma
Pil: 24 saat (Aşırı Pil Tasarrufu ile 48), en az 4524 mAh 24 saat (Aşırı Pil Tasarrufu ile 48), en az 4905 mAh
Boyutlar: 6,2 x 2,9 x 0,4 inç 6,5 x 3 x 0,4 inç
Ağırlık: 7.3 ons 7.4 ons

Google Pixel 6 Pro çıkış tarihi ve fiyatı

Google Pixel 6 Pro

128 GB modeli için 899 dolardan başlayan Pixel 6 Pro, Google’ın mükemmel yazılım tasarımı ve desteğinin yanı sıra çok sayıda donanım değerine sahiptir.

Pixel 6 Pro, 28 Ekim teslim tarihi ile ön sipariş için mevcuttur. Sizinkini Google Store veya Google Fi’den , ayrıca AT&T , T-Mobile , Verizon ve Xfinity Mobile’dan alabilirsiniz . Bazı operatör fiyatlarının, 5G özellikleriyle ilgili görünen Google’ın MSRP’sinden daha yüksek olduğuna dikkat edin (örneğin, bazı Pixel 6 SKU’larında mmWave 5G yoktur). İşte Google 6 fiyat farklarına ilişkin eksiksiz bir kılavuz .

Pixel 6 Pro ile ayda 45 dolardan başlayan isteğe bağlı Pixel Pass geliyor. Bu hepsi bir arada program size iki yılda bir Pixel yükseltmesi, cihaz koruması, 200 GB Google One bulut aboneliği, YouTube Premium (YouTube Music Premium dahil) ve Google Play Pass sunar. Kağıt üzerinde, bu oldukça anlaşma.

Bizim kontrol edin Piksel 6 fırsatlar tüm indirimler için sayfa.

Google Pixel 6 Pro tasarımı

Önceki Pixel telefonlar, yapı kalitesi söz konusu olduğunda korkunç değildi, ancak Pixel 6 Pro kesinlikle Pixel 5’in bir adım üstünde.

asarım, telefonun arkasına yayılan son derece belirgin bir kamera çubuğuyla dikkat çekiyor. Ne düşündüğüm konusunda tam bir karara varamadım.

Pixel 6 Pro’nun ön tarafında, önceki Pixel telefonlardan 2 kat daha iyi çizilme direncine sahip bir Gorilla Glass Victus ekran bulunur. Arkası da Glass Victus’tur ve cilalı alaşımlı bir çerçeve ile çevrilidir. Arkada parmak izi sensörü yok; bunun yerine, telefonun kilidini açmak için bir ekran altı parmak izi okuyucusu var. Pixel 6 Pro ayrıca toza ve suya dayanıklılık için IP68 olarak derecelendirilmiştir.

Pixel 6 Pro üç renkte sunulur: Stormy Black, Cloudy White ve Sorta Sunny.

Google Pixel 6 Pro ekranı

Kavisli 6.71 inç QHD+ OLED ekran Pixel 6 Pro güzel görünüyor, ancak henüz tam test paketimizden geçmedik. Google, Yüksek Parlaklık modunda HDR içeriği için maksimum 800 nit ile normal 500 nit maksimum parlaklığa sahip olduğunu söylüyor.

Pixel 6 Pro, 10Hz’e kadar tamamen küçülebilen 120Hz yenileme hızına sahiptir. Bu, daha yumuşak animasyonlar ve genel performansla sonuçlanmalıdır, ancak testlerde nasıl biriktiğini göreceğiz.

Google Pixel 6 Pro kameralar

Google, oyunu Pixel 6 Pro’nun kamera donanımında hızlandırdı. Pixel 5’te bulacağınız ikiz 12 MP sensörler artık yok. Şimdi 50 MP geniş açılı kamera, 12 MP ultra geniş kamera ve 4x optik zoomlu 48 MP telefoto kamera var.

Ayrıca 94 derecelik görüş alanına sahip 11MP ön kamera da var. Tarihsel olarak Google, telefonlarının fotoğraflarının çok iyi görünmesini sağlamak için yazılımlara güveniyordu. Şimdi hepsini yedekleyecek bir donanımı var.

Tensor çipi tarafından desteklenen yeni AI özellikleri arasında, Magic Eraser, Face Unblur ve Motion Mode bunların başında geliyor. Sihirli Silgi, fotoğraflarınızın arka planından istenmeyen öğeleri etkili bir şekilde kaldırmanıza olanak tanıyan inanılmaz bir mühendislik başarısıdır. Açıkçası mükemmel değil, ancak Pixel 6 Pro otomatik olarak kaldırılması gereken şeyleri önerecek. Google, en iyi plajlarda ve parklarda çalıştığını söylüyor.

Face Unblur, kıpır kıpır çocuklar için mükemmeldir. Kutuda ne yazıyorsa onu yapar: Fotoğraflarınızdaki yüzlerin bulanıklığını gidermek için çalışır. Ne yazık ki, evcil hayvanlar üzerinde çalışmıyor.

Hareket Modu, hareketi mükemmel bir şekilde ifade eden sanatsal fotoğraflar oluşturmak için uzun pozlama çekimleri için harikadır. Action Pan, hareketli bir özneye odaklanır ve arka planı bulanıklaştırırken, Uzun Pozlama, sahne içindeki hareketli nesnelere bulanıklık ekler.

Google ayrıca bu yıl ten rengi reprodüksiyonu üzerinde çalışarak Pixel 6 Pro’yu renkli insanlar için daha kapsayıcı hale getirdi. Telefon, beyaz dengesi ve kaçak ışık algoritmalarında yapılan ayarlamalar sayesinde daha geniş bir ten rengi yelpazesi yakalayabilir.

Video ayrıca Tensor sayesinde bir destek gördü. Canlı ve vurucu videolar sunarak HDR’yi 4K’da canlı olarak kaydedebilirsiniz. Selfie kayıtları da Speech Enhancement ile ses iyileştirmeleri elde ediyor. Google, Pixel 6 Pro’nun sesinizin net bir şekilde duyulmasını sağlamak için arka plan gürültüsünü daha iyi filtreleyeceğini söylüyor.

Pixel 6 Pro performansı

Google Pixel 6 Pro

Henüz Pixel 6 Pro için performans numaralarımız yok. Ekran kıyaslamaları ve pil ömrü testleri gibi, Tensor için tam sonuçlara sahip değiliz, bu nedenle bunlarla ilgili tam inceleme için bizi izlemeye devam edin.

Google’ın yeni çip üzerindeki sisteminin Snapdragon 888 rekabetine ne kadar iyi dayandığını merak ettiğinizi biliyorum

Tensor’un odak noktası, yapay zeka ve makine öğrenimi üzerinedir ve ham ve oyun performansına daha az odaklanır.

Pixel 6 Pro, kamera öğelerinin yanı sıra çeşitli Çağrı Yardımı özelliklerini (Bekleme Süreleri, Benim İçin Beklet ve Çağrımı Direkt gibi), Asistan sesle yazma, mesajlardan ve kameradan Canlı Çeviri ve hala mükemmel Kaydedici uygulamasını da yönetebilir. . Tensor, arama menüsü seçeneklerini kopyalayabilecek, otomatik aramalar için daha da iyi tarama sunabilecek ve zamanınızı boşa harcamamanız için bekleme sürelerini tahmin edebilecek.

Sonuç olarak, Tensor, bir akıllı telefonda yıllardır gördüğümüz en heyecan verici gelişmelerden bazılarını sunuyor. Bununla birlikte, pratikte ne kadar iyi durduğunu göreceğiz.

Kötü haber şu ki, Pixel 6 Pro , iPhone 13 ve Galaxy S21 serisinde bulacağınızdan bir yıl daha eski olan daha eski bir Qualcomm X55 5G modeme sahip. Bu da daha yavaş 5G performansına neden olabilir.

Pixel 6 Pro pil ömrü ve şarj

Pixel 6 Pro, 5.000 mAh ile bir Pixel’de şimdiye kadar görülen en büyük pili sunar. Tensor’un lanse edilmiş güç verimliliği ile birleştiğinde Pixel 6 Pro, pil ömrü şampiyonu olmaya devam ediyor. Google, pil tasarrufu modu etkinken bu sayıyı 48’e çıkararak 24 saat sürebileceğini iddia ediyor.

Şarj işlemi ayrıca Pixel 5’teki 18W’dan 30W’a yükseldi. Standart Qi şarjı 12W ile sınırlı olsa bile yeni Pixel Stand’da 23W bile alabilirsiniz. Google, bu yıl şarj cihazını dışarıda bırakarak Apple’ın ve Samsung’un ayak izlerini takip etti, bu nedenle 30W duvar tuğlasını ayrı ayrı kullanmanız gerekecek.

Pixel 6 Pro yazılımı ve özel özellikler

Google Pixel 6 Pro

Elbette Pixel 6 Pro , kutudan yeni Android 12 işletim sistemi ile çıkıyor. Materyal tasarladığınız dil ve tema motorundan Gizlilik Panosuna ve Özel Hesaplama Çekirdeğine kadar Pixel 6 Pro, Android’in bu en son sürümünü öne çıkarır.

Google, çoğu Tensor ve Titan M2 güvenlik çipi içeren güvenlik çekirdeği tarafından desteklenen Pixel 6 Pro’nun güvenlik ve gizlilik yönlerini öne çıkarıyor.

Hangi uygulamaların telefonun konumuna, kamerasına veya mikrofonuna eriştiğini göstermek için Pixel 6 Pro ile bir gizlilik panosu alacaksınız. Bir güvenlik merkezi, şifrelerinizi, uygulama izinlerinizi ve Google hesabınızı yönetmeniz için size tek durak noktası sağlar. Başınız belada olduğunda kişileri uyarmak için bir Güvenlik uygulaması bile var.

Google Asistan, Pixel 6 Pro ile çok daha akıllı ve daha yararlı hale geliyor. Örneğin, sesle yazarken sesinizi kullanarak emoji ekleyebilir ve “Temizle”, “Dur” ve “Gönder” gibi komutlar verebilirsiniz.

Canlı Çeviri özelliği de etkileyici görünüyor, çünkü kamerayı yabancı dilde bir işarete doğrultup çevrildiğini görebilirsiniz. Veya Asistan’a tercümanınız olmasını söyleyebilirsiniz ve söylenenleri gerçek zamanlı olarak tercüme edecektir.

Pixel 6’daki Google Asistan, bir alarm veya saat için “Dur” ve gelen aramaları alırken “Reddet” gibi şeyler için yeni hızlı ifadeleri de destekler. Ve Bir Bakışta, uçak biletiniz, randevularınız, işe gidiş geliş zamanlarınız ve daha fazlası gibi ihtiyacınız olduğunda size ana ekranda şeyleri gösterebilir. Bu tercih.

Google’ın işletim sisteminin son sürümünü hâlâ bekliyoruz, bu nedenle Pixel 6 Pro incelememizin yenilikleri gözden geçirmesini bekliyoruz. Ve resmi sürüm düştüğünde tam Android 12 incelemesini bekleyin.

Google Pixel 6 Pro görünümü

Google’ın Pixel 6 Pro’yu gerçekten rekabetçi bir Android amiral gemisi telefon haline getirmeyi başardığını söylemek şu anda imkansız. Bununla birlikte, yapı kalitesine, özellik setine ve fiyata dayanarak başlangıçtan oldukça etkilendim.

Kamera ve Tensor kıyaslama sonuçlarını incelerken ve tüm yeni özellikleri keşfederken tam Pixel 6 Pro incelememizi tekrar kontrol etmenizi öneririm. Pil ömrü sonuçları da geliyor. Makul bir 899 $ ile Pixel 6 Pro kazanan olabilir, ancak bu amiral gemisinin ne kadar iyi performans gösterdiğini görmemiz gerekecek. 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mirai Botnet (ddos) ile binlerce site kapatılıyor!

HIZLI YORUM YAP