Google Nest Audio Fark Yaratmaya Geliyor | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,5760$% 0.1

EURO

35,0438% 0.56

STERLİN

40,8635£% 0.69

GRAM ALTIN

2.432,19%0,38

ÇEYREK ALTIN

4.065,00%0,00

a

Google Nest Audio Fark Yaratmaya Geliyor

Google‘ın yeni speaker sistemi Google Nest Audio; çevreci, kaliteli ve çok daha yüksek seslere ulaşmasıyla gençlerin favori cihazı olmaya aday.

 

Akıllı speaker alanında uzun süredir çalışmalar yürüten Google, bu alandaki ilk ürününü geçtiğimiz günlerde piyasaya sürdü. Google Nest Audio markasıyla piyasaya giren bu ürün, 3 farklı alternatifle piyasaya sunuldu. İngiltere’de Google Home adıyla piyasaya sürülen ev tipi speaker 89.99 £, portatif yapıdaki Nest Mini 49.99 £ ve en büyük versiyonu olan Google Home Max ise 299 £’dan alıcı buluyor.

 

Nest Audio ürünlerinin bir özelliği de geri dönüştürülmüş plastikten yapılıyor olması. Nest Mini de dahil olmak üzere tüm ürünlerinde geçerli olan bu özellik, çevre dostu insanların da gönül rahatlığıyla ürünü satın almasına yol açıyor.

Akıllı speaker özellikleri ise son derece kullanışlı bir profil çizmekte. Google Home’dan kontrol edilebilen Nest Audio, Google Asisstant ile de sesli komutlar aracılığıyla kullanılabilmekte. Sıkıcı bir ev objesi görüntüsünde olmasına rağmen Nest Audio, özellikle ses kalitesiyle çok fazla öne çıkıyor. Baslarının daha kuvvetli ve yüksek desibellere ulaşabilen ses aralığıyla müzik severlerin evine çokça gireceğe benziyor.

Google’ın bu yeni inovatif hamlesi için Teknoloji Dergisi saha editörü Hidayet Kadiroğlu, Instagram hesabında görüşlerini paylaştı.Hidayet kadiroğlu.; “Google Assistant kullananlar için entegrasyona bir cihaz daha eklenecek. Nest Audio, evde müzik dinlemeyi sevenler için oldukça pratik ve kaliteli bir speaker. Google’ın uzun yıllardır üzerine çalıştığı bu ürün, bası kuvvetli müzik dinleyenler için ideal bir ses sistemi. Ayrıca en ucuz versiyonu olan Nest Mini, pek çok evde kendine yer bulabilecek derecede başarılı ve uygun fiyatlı.” sözleriyle Google Nest Audio sistemine dair yorumlarını yaptı.

Google Nest Audio hidayet kadiroğlu

Google Nest Audio hidayet kadiroğlu

 

Google Assistant ile müzik sesinin bir arada vermemeyi de başaran Nest Audio, bu özelliğiyle de akıllı speakerlar içinde çokça terih edilmesi beklenen bir ürün. Türkiye piyasasına 2021 Ocak’ta girmesi beklenen Google Nest Audio, muadillerinden ucuz olmasıyla Türkiye sınırlarında epey rağbet görmeye aday. Nest Audio’nun Android telefonların satıldığı her yerde bulunması bekleniyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Yeni iPad Air Piyasaya Çıkıyor

HIZLI YORUM YAP