Google Haber siteleri için para ödeyecek! | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,5099$% 0.18

EURO

34,8418% 0.31

STERLİN

40,7160£% 0.62

GRAM ALTIN

2.489,94%1,14

ÇEYREK ALTIN

4.240,00%0,44

a

Google Haber siteleri için para ödeyecek!

Google Haber siteleri için para ödeyecek! Google yeni bir anlaşmaya hazırlanıyor, AB Ülkerlerinde başlayacak olan çalışma ile ulusal ve yerel basın haber siteleri para kazanacak!

ADALET SAĞLANACAK!

Bu amaç doğrultusunda ise anlaşılan sitelerin para kazanmasının daha kolay olabileceğini belirtilirken, bir çok haber sitesinin ise durumdan oldukça umutlu olduğu açıklanmaya devam ediyor!

300’DEN FAZLA SİTEYE ÖDEME YAPACAK

Haber ve yayın ortaklıkları direktörü Sulina Connal, “Şimdiye kadar Almanya, Macaristan, Fransa, Avusturya, Hollanda ve İrlanda’da 300’den fazla ulusal, yerel ve uzman haber yayınını kapsayan ve daha birçok tartışmanın devam ettiği anlaşmalarımız var.”

Connal blog yazısında, “Şu anda Almanya ve Macaristan’dan başlayarak ve önümüzdeki aylarda diğer AB ülkelerine sunulmak üzere binlerce daha fazla haber yayıncısına teklif sunmak için yeni bir aracın piyasaya sürüldüğünü duyuruyoruz.” dedi.

Araç, yayıncılara, Google’ın bir lisans ücreti karşılığında snippet’leri ve küçük resimleri göstermesine olanak tanıyan genişletilmiş bir haber önizleme sözleşmesi sunar.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Fetöcüler Hackerları MİT elemanıyım diye kandırmışlar!

HIZLI YORUM YAP