Fetö'nün şirketlerini hangi siber güvenlik firmaları inceledi? | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,4820$% -0.19

EURO

34,9670% 0.35

STERLİN

40,6719£% 0.24

GRAM ALTIN

2.436,00%0,54

ÇEYREK ALTIN

4.052,00%-0,02

a

Fetö’nün şirketlerini hangi siber güvenlik firmaları inceledi?

Fetö’nün şirketlerini hangi siber güvenlik firmaları inceledi? FETÖ geçmişten günümüze bir çok kişinin ölümüne destek olmuş bir çok kişinin ölümünü ‘de desteklemiş. Terör örgütlerinin kirli yapısın incelemeye devam ediyoruz!

FETÖ/PDY terör örgütüne destek olan siber güvenlikçiler kimler?

Bu konuda henüz yıllardır bir araştırma açıklanmaması endişe verecek düzey de. Bir çok banka çalışanının ve banka bilgilerinin tehlikede olduğunu düşünüyorum, Daha öncede dediğim gibi bu örgüt siyasi ve teknik olarak tarafsız şekilde incelebilmeli, En tepeden en alt tabana kadar kim varsa abu hainleri savunan mal varlığına kadar incelenmeli ama daha önemlisi siber ekipler..

FETÖ/PDY terör örgütünün destek olduğu siber firmalar nerede?

Bu kişilerin bilinçli olarak eğitildiği ve Türkiye farklı kurumlara kadar girdiğini söylesek yanlış olmaz, peki nered ebu siber ekipler? Bu ekipler tutuklandı mı yoksa halının altına konulup devletin içerisine kadar girip çalışmaya devam mı ediyor?

Efendiler inançlı bir haini çizgisinden medya ile döndüremezsiniz. Bir insan bir davaya inanmışsa onu sonuna kadar savunur..

Güçsüz insanlar güçlü kişiye boğun eğer hatalıda olsa sonuna kadar savunur..

Şimdi bu siber ekipler nerede? Bakın önümüz seçim, Bu vatan hainlerinin inleri bulmak gerekmiyor mu? Tekrar etmek gerekirse, Yurtdışında eğitim alarak Türkiye’de firmalar açılan Siber güvenlik firmalarının tamamı incelenmelidir.

Özellikle Cumhurbaşkanlığına denetleme yapan siber ekipler, TSK’ya siber denetleme yapan firmalar ve kişiler..

Herkes bilir ki devletin kurumları, belirli düzeyde başarılı olmuş kişileri referanslar ile alır, yaptığı işe göre ‘de davet ederek işe almak ister peki devletin kurumları FETÖ/PDY yapısının içerisinden geçmiş kişileri tespit edebildi mi?

Bu hassas durumu bir defa değil defalarca analiz etmek gerek, bugün bile operasyonlar yapılıyor, Bir gün bile kaybetmenin acısını yıllarca yaşayabiliriz, bu sebep ile Özellikle Yurtdışından gelmiş, destek ve yazılım almış firmaların incelenmesi aynı zamanda Türkiye içerisinde bir anda parlatılmış medya yoluyla olan şirketlerin eskiye dönük olarak incelenmeli, Devletin kurumlarında Ailesi FETÖ/PDY destekçiliği yapmış kişilerin bir an önce tespit edilip işlerinden atılması ve cezalandırılması Türkiye Cumhuriyeti için oldukça önemlidir.

FETÖ/PDY terör örgütünü asla hafife almayın.. Bu kansızların milyonlarca kişiden olduğunu düşünün bir virüs gibi hortlarlar bunlar.

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Reis Sedat Peker’in hayatı film olabilir!

HIZLI YORUM YAP