Categories: TEKNOLOJİ

FETÖ’nün Hackerları gizlenmek için iktidara yanaşıyor!

FETÖ’nün Hackerları gizlenmek için iktidara yanaşıyor! 15 temmuz öncesin ‘de FETÖ için bir çok operasyon yapan ve sanal web sitelerinde eğitimler alan, bu konuda bire çok sitesinin verilerinin çalınmasına destek olan FETÖ imamlarına bağlı hackerlerin varlığı henüz netlik kazanmadı.

KENDİLERİNİ GİZLEMEK İÇİN YERLİ MİLLİ ETİKETİ YAPIYORLAR

Sanal web sitelerinde daha önce fetö ile ilgili paylaşımlar yapan illegal hacker sitelerinin, edindikleri bilgileri FETÖ mensuplarına ulaştırarak bilgi alışverişlerinin olduğu iddia ediliyor.

Milyonlarca para topladılar!

Hackerların ise kirli oyunları içinde devlete çalışıyoruz diyerek bir çok setinin bilgilerinin alarak kadrolaşmış ve devlete sızmaya çalışan kişilere yüksek para karşılığı satarak gelir elde ettikleri iddia ediliyor.

FETÖ hackerların ortak bağlantısı ATATÜRK’E HAKARET!

Fetö mensubu hackerlerın en bilindik özellikleri ise darbeden önce Atatürk’e hakaret ve Atatürkçü kişilerin bilgilerini ve resimleri elde etmek olduğu iddia ediliyor, bağları çok güçlü olan hackerler yurt dışına çıkmayarak mevcut durumda kripto fetö mensupları ile iş birliği yapıtlıkları iddia ediliyor.

Atatürk’e karşı olan bu hackerleri darbeden sonra bir süre sessiz kalarak bilgileri temizlemek için sitelerini geçici süreler kapattıkları iddia ediliyor.

Konuyla alakalı adalet bakanlığı ve hükumet henüz bir operasyon yapmazken, ilerleyen günlerde fetö mensubu olan kripto fetöcü hackerlere karşı operasyon yapılacağı iddia ediliyor.

Vatan, Millet Din, İslam, Osmanlıyız  diyerek gençleri kandırıyorlar

Bir çok fetö mensubu hackerları ise genç kişileri kandırarak, vatan, İslam, din diyerek siteleri hackleterek bilgileri fetö mensuplarına sattıkları ve yüksek şekilde gelirler elde ederek biz devletin mesajı verdikleri konuşuluyor.

 

Haber editör

Seher Bayraktar

Recent Posts

Prison Break’in 6. sezonu yayınlanacak mı?

Prison Break'in 6. sezonu yayınlanacak mı? Hala net bir bilgi yok. Dizinin hayranları, yeni sezonun…

2 hafta ago

AK Partili Bakan Işıkhan: Asgari Ücrete Ara Zam Yok

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Temmuz ayında asgari ücrete ara zam olmayacağını ve…

2 hafta ago

Davut Süver Haberine erişim engeli kararı! teknoloji sitesinden gelen mail!

Davut Süer ve ekibinin langırt dolandırıcılığına karıştığına dair son bilgiler, şok edici nitelikte. Medyada defalarca…

2 hafta ago

Ekrem İmamoğlu İBB Meclisi’nde Yeni Dönemi Başlattı: İmzaların Atılmasını İstedi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde çoğunluğu elde etmesinin ardından…

2 hafta ago

Beypazarı Soda’dan ilk açıklama! İsviçre’de yasaklanmıştı

Beypazarı Soda'nın yetkilisi, İsviçre'nin yüksek bor içeriği nedeniyle Beypazarı maden suyunu yasaklama kararına tepki gösterdi.…

2 hafta ago

Terörist Taliban’dan İran’ın İsrail’e Saldırılarına Destek: Meşru Savunma Hakkını Kullandı

Afganistan'da iktidarı elinde bulunduran Taliban, İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği füze ve İHA saldırılarına destek verdiğini…

2 hafta ago