Fetöcüler Hackerları MİT elemanıyım diye kandırmışlar! | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Fetöcüler Hackerları MİT elemanıyım diye kandırmışlar!

Fetöcüler Hackerları MİT elemanıyım diye kandırmışlar! Türkiye’de Hacker forumlarını ele geçiren FETÖ/PDY bağlantılı kişilerin MİT elemanıyım diyerek yüksek paralar vererek iş yapıldığı iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, FETÖ/PDY üyelerinin sarı zarflar ile Hack forum sahiplerine yüksek paralar verildiği belirtiliyor

EV, ARABA, SİLAH TEMİNİ!

Hacker çetelerine verilen servet değerinde olan paralar ile kişilere ev, araba, silah temin ettiği belirtilirken, Bir çok hacker grubu içerisine kadar sızan FETÖ elemanlarının MİT personeli taklidi ile kişileri kandırarak bilgileri yüksek fiyatta aldığı belirtilirken, kişilerin araştırılması için çalışma başlatılacağı belirtiliyor!

İstanbul, Bursa, İzmir bölgesinde olan Hacker üyelerinin bazılarının ise durumdan haberdar olmadığı belirtiliyor! İddiaların ortasında olan kişilerin uzun süredir takip edildiği, para transferlerine kadar izlediği iddia edilirken, 2023 yılında bir çok terör örgütü üyesi Hacker grubunun ağır Ceza’da yargılanması sağlanması için çalışmalar hızlandı!

Kaynak: S.b.o.ç.s.z.e.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Hyundai ilk özel metamobility NFT koleksiyonunu piyasaya sunuyor

HIZLI YORUM YAP