En Uygun Toptan Cep Telefonu Quick Mobile! | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,3200$% 0.2

EURO

35,1243% -0.03

STERLİN

41,0196£% -0.01

GRAM ALTIN

2.294,60%0,77

ÇEYREK ALTIN

3.945,00%-0,62

a

En Uygun Toptan Cep Telefonu: Akıllı telefon sektörü son yıllarda büyük bir ivme kazandı. Yılın her döneminde farklı markaların yepyeni modellerinin piyasaya sürülmesi, bu ivmenin en önemli kanıtı olarak gösterilmektedir. Günümüz dünyasının başlıca iletişim kaynağı olan bu cihazlar; 90’lı yıllardan hayal edilen Dünya tezahürünün de ötesine geçilmesini sağladı. Cep telefonlarına kamera konulmasıyla başlayan süreç, internetin gelişimi ve kablosuz bir dünyanın mümkün olduğunun anlaşılmasıyla devam etti. 2022 yılında ise, hayatımızın her detayını cep telefonlarımızdan takip ettiğimiz bir dünyaya her gün uyanmaktayız.

Teknoloji adına şartların bu seviyede gelişmesi ise, biz tüketiciler için her zaman maddi olarak olumlu yansımaktadır. Akıllı telefonların ilk dönemde çıkan versiyonları oldukça pahalı rakamlardan satılmaktaydı. Tüketimin artmasıyla birlikte üretim ağı genişledi ve ucuz fiyatlara kaliteli ürünler elde edebilme imkanı doğdu. Bu ürünlerin de zamanla kalitelerini geliştirebilme başarısını elde etmeleri ise; her kullanıcının üstün özellikli telefonlara kavuşmasını beraberinde getirdi.

Son dönemde yeniden telefon pahalılıkları gündeme gelirken, bu durumu engelleyecek yeni markalar ve modellerin de piyasada yerini aldığı da gözlemlenmektedir. Cep telefonu piyasasına yepyeni bir soluk getiren Quick Mobile; hem fiyat hem de performans olarak sektöre iddialı bir giriş yaptı.

Günümüz cep telefonları içerisinde bulunan özelliklerin çok daha pahalı fiyatlara alıcı bulduğu, artık yadsınamaz bir gerçek haline geldi. Quick Mobile’ın sağladığı fiyat performans dengesi, rekabetin kendisinden yana gelişmesinin önünü açmaktadır. Teknik ve fiziksel özellikleriyle büyüleyici bir deneyim sunan Quick Mobile modelleri, yeni dönemin en kreatif ve en uygun teknoloji yolculuğunu vaat etmektedir.

Quick Mobile Teknik Özellikleri

Kullanıcı nezdinde en çok incelenen özelliklerin tamamında üst düzey bir kullanım avantajı sağlayan Quick Mobile; bu sayede kısa zamanda büyük bir popülarite elde etti. Yalnızca 195 gr ağırlığıyla fiziksel avantaj sağlayan Quick Mobile modelleri, Exynos 8895 2.3 GHZ Quad işlemcisiyle de kullanım hızını katbekat arttırır.

Android işletim sistemi sayesinde Dünya’daki tüm aplikasyonlara ulaşım desteği sunan Quick Mobile, 16 GB ve 64 GB hafıza seçenekleriyle de kullanım deneyimini oldukça geniş tutmaktadır. 12MP çift arka kamera ve 8 MP ön kamera özellikleri ise, Quick Mobile modellerinin sosyal medyada paylaşılacak fotoğraflarla fark yaratmasının önünü açar. 3300 mAh pil kapasitesiyle de, günlerce bu tecrübenin yaşanması sağlanmaktadır.

Toptan Alım Seçenekleriyle Quick Mobile Artık Daha Da Ucuz!

16 GB ve 64 GB modellerini satışa sunan Quick Mobile, 2000₺’den başlayan fiyatlarla piyasada yerini almıştır. Ancak Quick Mobile firması; şirketler ve perakende zincirine girmek isteyenler için de farklı çözümler üretmiştir. Toplu alım seçeneklerinde büyük indirimler sunmayı taahhüt eden Quick Mobile, bu gibi alımlarda fiyatlarını1100₺’ye kadar düşürebilmektedir.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Tiktok Reklam Gelirlerini Tiktok Pulse ile kullanıcılarına dağıtacak! Tiktok’tan nasıl para kazanabilirim?

HIZLI YORUM YAP