Deprem de Provokasyon yapan aktrol bakın kim çıktı? Etekli aktrol! | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,5356$% -0.02

EURO

35,0039% 0.44

STERLİN

40,7589£% 0.44

GRAM ALTIN

2.433,03%0,43

ÇEYREK ALTIN

4.055,00%-0,29

a

Deprem de Provokasyon yapan aktrol bakın kim çıktı? Etekli aktrol!

İzmir’de olan 7.0 şiddetinde olan deprem sonrası iğrenç paylaşımları yapan aktrol polisin soruşturması sonrası yakalandı.

Twitter üzerinden bayan ismi alan ve kapalı bir bayan resmi koyan aktrol erkek çıktı.

Asena türk isimli aktrol öncesi

Yaklaşması sonrası paylaşım ise

Aktrolleraktroller olarak bilinen sosyal medya hesaplarının çoğunun fetö terör örgütü hesapları olduğu ve isim ve hesapları değiştirerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı savunması ise dikkat çekiyor.

Erdoğan uyardı trollere uymayın! Ama birçok Akpartili vekil ve belediye başkanı bu hesaplarla iş birliği içinde olduğu görünüyor.

Fetö örgütüne bağlı hesaplar

Malatyagecek ısimli Twitter kullanıcısı : geçmiş dönemde Fethullah gülen için paylaşım yapan hesap darbe sonrası algı değiştirdi.

ust akıl oyunları : fetö kozmik oda içinde olan hesap tskya sızan örgütü ve PYD ve pkk destekçisi olarak paylaşımları deşifre edilmiş, bu resimlerin silinmesi içinde para teklif ettiği öne sürülmüştü. Hesap Atatürk ve TSK askerine beddua ettiği paylaşımları deşifre edilmişti.

Son laik bükücü adlı Twitter kullanıcısı: hesap satın alındığı biliniyor, robot yönetenleri kullanan hesap eski gülen ve zaman gazetesi hesabı olarak biliniyor, hesap aynı zamanda PKK ve ihvan grupları içinde birçok mesajı deşifre edilmişti.

Fetö gerçekleri adlı hesap: hesap fetö örgütüne bağlı olduğu geçmiş hesabın mesajları ise deşifre edilmişti.

Medya adamı adlı hesap: hesap gülen cematine bağlı kişilerle yönetildiği ve gülen için övgü paylaşımları deşifre edilmişti.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

WhatsApp yakında kendi kendini yok eden mesajlar göndermenize izin verecek

HIZLI YORUM YAP