Dayı Filmi İzlenmeye devam ediyor! | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,5923$% 0.35

EURO

34,8657% 0.36

STERLİN

40,7224£% 0.3

GRAM ALTIN

2.491,79%0,30

ÇEYREK ALTIN

4.261,00%-0,25

a

Dayı Filmi İzlenmeye devam ediyor!

Dayı Filmi İzlenmeye devam ediyor! Uzun süredir gündemde ev internet ortamında en fazla aranan filmler içerisinde yerini aldı.

Dayı filmi konusu ile bir mahkumun ceza evini hayatını, sokağını nasıl kabadayı olunması gerektiğini anlatan filmler içerisinde, belki de adında uzun süre devam ettirecek bir film.

DAYI FİLMİ OYUNCULARI

  • Yönetmen: Ugur Bayraktar
  • Film Oyuncuları: Ahmet Varli, Banu Fotocan, Beste Bereket, Gizem Karaca, Timur Ölkebas, Turgut Tuncalp, Ufuk Bayraktar, Ümit Çirak

Film çıkar çıkmaz tek part olarak , çaka olarak izleyicilere internet ortamında hızla yayıldı, film yapımcıları ise konuyla alakalı olarak hızlı şekilde, filmi internet ormanından hızla kaldırmayı başardı.

Film internet ortamın ‘da en az verilere göre 5 milyon kişi tarafından izlendiği bu sürenin yaklaşık 1 hafta içerisinde olan veriler olduğu belirtiliyor.

Ufuk bayraktar ise oyunculuğu ile Türk film ve dizilerinin ilerleyen yıllarda adından en fazla söz ettirecek kişiler arasında olabileceği ve özellikle kabadayı, ağır film ve dizilerde baş bir karakter olacağı belirtiliyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Instagram’da Nasıl Popüler Olunur?

HIZLI YORUM YAP