Çocukların elinden tablet ve telefonları almayın! | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,5704$% 0.08

EURO

34,9680% 0.36

STERLİN

40,6550£% 0.18

GRAM ALTIN

2.426,57%0,16

ÇEYREK ALTIN

4.057,00%0,12

a

Çocukların elinden tablet ve telefonları almayın!

Çocukların elinden tablet ve telefonları almayın! Yapılana araştırmalarda bir çok aile çocuklarının gelişmesi sırasında telefon ve tabletlerden çocuklarını uzak tutuyor!

Bir çok aile çocuklara telefon verilmeli mi? Çocuklar telefondan uzak mı tutulmalı?, Çocuklara tablet verilmeli mi? sorusunu soruyor..

BUNU YAPMAYIN!

Çocuklar ailelerinden gördüğü telefon ve tabletlerin alınması tramvaylara yol açabilir, telefonları elinden alınan çocuklar mutsuzluk belirtisi gösterebilir.

ALMAYIN FAKAT FAZLA ZAMAN GEÇİRMESİNİ SAĞLAMAYIN!

Bir çok çocuk artık teknoloji çağında olmasından dolayı gelişimlerini teknolojik olarak tamamlıyor. Aileler ise eski gelenekleri bildiği için zarar vereceğini düşünüyor!

Teknolojiden uzak olan çocuk yaşıtları ile iletişimlerini sağlamakta zorlanabilir, kıskanabilir, Teknoloji ile büyüyen çocuk çağ ayak uydurabilir.

“Tehlikeli oyun ve programlar uzak tutun, ve ne izlediğini neler yaptığını mutlaka analiz edin, yönlendirin. deniliyor. Farklı sonuçlar ve gözlemler yaparsanız mutlaka doktorunuza başvuruda bulunması gerektiğini unutmayın.”

Teknoloji ile büyüyen çocuk daha hızlı gelişim sağlayabilir. Dil öğrenebilir. Yeni oyun ve hareketleri görerek analiz edebilir.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Yeni akit Gazetesi Hacklendi! Biz satılık bir itiz!

HIZLI YORUM YAP