Barış Özcan Kimdir? | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,6078$% 0.13

EURO

35,0530% 0.47

STERLİN

40,6472£% 0.11

GRAM ALTIN

2.428,26%0,22

ÇEYREK ALTIN

4.062,00%0,24

a

Barış Özcan Kimdir?

2000’li yıllardan bu yana hayatımızda yer alan Youtube; bilhassa son dönemde para kazandıran bir araç haline gelmiştir. Hazırladığı videoları kanalına yükleyerek para kazanan ve popüler olan binlerce insan vardır. Youtube’da istediğiniz her konuda video bulabilirsiniz.

Türkiye’nin en popüler Youtuber’larının başında Barış Özcan geliyor. Her yaştan insan tarafından tanınan ve videoları ile toplumun geneline hitap eden Özcan hakkında bilgi almak adına yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Barış Özcan Ne İş Yapar?

1974 yılında dünyaya gelen Barış Özcan; on parmağında on marifet olan bir isimdir. Okul hayatında oldukça başarılı olmuştur. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi gibi Türkiye’nin önde gelen bölümlerden birisini bitirmiştir. Kendisinin hukukçu olduğunu söyleyebiliriz. Ancak, söz konusu fakülteyi bitirdikten sonra avukatlık veya hakimlik gibi bir meslek ile ilgilenmemiştir.

Barış Özcan; gençlik yıllarından bu yana mezun olduğu alan yerine farklı bir alan ile ilgilenmeyi tercih etmiştir. Abak.us’ta kreatif medya ajans başkanlığı yaparak medya dünyasının içerisinde olmayı seçmiştir. Bunun yanı sıra, Adobe, Linkedln ve Apple’da sosyal medya ve danışmanlık faaliyetleri yürütmüştür. Hatta, altı yıl boyunca Adobe Akdeniz satış müdürlüğünü yaparak kariyer basamaklarını birer birer çıkmıştır.

Barış Özcan; Youtube dünyasına katılmadan evvel TRT, CNN Türk ve Al Jazeera gibi önemli televizyon kanallarında belgesel yönetmenliği yaparak dikkatleri üzerine çekmiştir. Gelişen Youtube dünyası; Barış Özcan’ın da dikkatini çekti. 13 Eylül 2014 tarihinde Youtube’a katıldı. Günün birinde Youtube Türkiye dünyasının en çok aboneye sahip olan kanallarından birisinin sahibi olacağından habersizdi.

Barış Özcan; Youtube’da kısa sürede popüler oldu. Hazırladığı videolar milyonlarca insan tarafından izlendi. Hatta, başarısından dolayı Youtube tarafından değişim elçisi olarak seçildi. Barış Özcan’ın hayatı ile ilgili önemli detaylardan birisi de 2019 yılına ait! NASA; 26 Nisan 2019 tarihinde roket fırlatılacağını açıklamıştır. Söz konusu etkinlik için Barış Özcan’a da davetiye göndermiştir.

Daha önce de ifade ettiğimiz gibi neredeyse her konuda yetenekli olan Barış Özcan; Şanışer ile düet yaptığı Korkudan isimli şarkısıyla da müzikte de iyi olduğunu herkese göstermiştir.

Barış Özcan’ın Abone Sayısı Nedir?

2022 yılının Haziran ayında olduğumuz şu günlerde Barış Özcan’ın kanalının 5 milyon 960 bin abonesi olduğunu söyleyebiliriz. Türkiye’nin en çok kazanan Youtuber’larından birisidir. Sanat, tasarım ve teknoloji hikayelerini anlattığı videoları geniş bir kitle tarafından izlenir. En popüler videosu 9 milyon 700 bin görüntülenmeye sahiptir.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

2022 Popüler Netflix Dizileri

HIZLI YORUM YAP