Ayyıldız Tim’den YALAN COVİD-19 Paylaşımı ! | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,3810$% 0.19

EURO

35,0435% -0.14

STERLİN

40,9828£% 0.19

GRAM ALTIN

2.324,52%0,23

ÇEYREK ALTIN

3.993,00%-0,24

a

Ayyıldız Tim’den YALAN COVİD-19 Paylaşımı !

Ayyıldız Tim’den SKANDAL YALAN COVİD-19 Paylaşımı !

 

Ayyıldız Tim isimli illegal hack grubu bir yalana daha imzasını attı. Daha öncede Baykuş Haber sitesi kurucusuna iftira ve yalan atan hatta dava açıp takipsizlik ile kaybeden  ayyıldız tim , yalanlarına bir yenisini ekleyerek Covid-19 aşısının üretildiği belgeleri ele geçirdiklerini yüzlerileri kızarmadan duyurdu !

 

SAHTECİLİKTE ÜSTLERİNE YOK !

Tüm dünyayı sarsan COVİD-19 Korona virüsü’nün meğerse aşının üretildiğine dair belgeleri ele geçirmişler…. Aşı ile ilgili bilgiler dünya medyasında yer alıyor. Bunlar bir tık öteye giderek belgeleri ele geçirdiklerini ifade etmişler..

YOK ARTIK! PES YANİ !

Böyle birşey yok, ŞİZOFREN TELLİ ‘nin saçmalıkları, prim kasmak için hit çekmek için her türlü yalan iftiraya giriştiler, girişmeye de devam ediyorlar…

Sözde hacker ve Vatansever olduğunu dile getiren ama yaptıkları skandal içeriklerle bunu tersini gösteren bu çocuk yuvasını ve kurucularının ŞİZOFREN olduğu herkes tarafından bilinmektedir. KAALE ALINMAMALI!.

Yalan haber bunların işi.

15-20 gün içinde demişler, bir ilaç piyasada raflarda yerini almadan önce belli başlı uygulamalardan geçer.

  • Keşif ve araştırma
  • Preklinik çalışmalar
  • Klinik çalışmalar
  • Tedavi onayı

Böyle bir sürecin 15-20 günde tamamlanması mümkün değildir. Evet şuan tüm dünyayı etkisi alan bir salgın var. Bu virüsün nasıl önüne geçileceği hakkında araştırmalar, aşı geliştirmeler ve denemeler devam ediyor. En hızlı şekilde 6-12 ay arası sürer. Onun dışında şizofrenlik konusunda hakkını veren ayyildiz.org adlı yalancı hack grubunun 15-20 gün diyerek milleti kandırmaya çalışması yalan haberden öteye gidemez.

Lamer Haber

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP’li belediye başkanı Mansur Yavaş köylere bedava İnternet projesini başlattı

HIZLI YORUM YAP