Anonymous Rusya Savunma Bakanlığı sitesini çökertti! | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,4519$% 0

EURO

34,8092% 0.07

STERLİN

40,7757£% 0.48

GRAM ALTIN

2.478,13%0,66

ÇEYREK ALTIN

4.234,00%0,62

a

Anonymous Rusya Savunma Bakanlığı sitesini çökertti!

Anonymous Rusya Savunma Bakanlığı sitesini çökertti! Dünyaca ünlü hacker grubu zalim Rus sitelerini hedef aldı, Hedef’te ise Rusya savunma bakanlığı yer aldı, sitenin saniyeler içerisinde etkisiz kalması dünya basınına yansıdı.

Anonymous Rus Lider Putin ‘in Ukrayna halkını hedef alan bombaları sonrası seyirci kalmadı, hacker grubunun saldırılarının devam edeceği ve Rusya’nın ağır bedeller ödemeye yakın olduğunu duyurdu.

Öte yandan Rus hacker grupları ise güvenlik amaçlı sitelerin yerel olarak çalışmasını beklerken, milyonlarca zarara uğrayacak olan Rusya’da Putin ve yetkililerin üst düzey önlem alması bekleniyor.

Dün gece Rusya’ya karşı siber saldırı girişimlerine başladıklarını açıklayan Anonymous, Rus kanal RT.com’u hacklemesinin ardından şimdi de Rusya Savunma Bakanlığı’nı hackledi!

Uluslararası güvenliği nedeniyle resmi sayfası bulunmayan Anonymous, farklı hesaplardan hacklerini duyurmaya devam ediyor. Veritabanının çökertildiğini açıklayan grup, özel verileri indirmek isteyenler içinde bir web sayfası linkini paylaşımda bulundu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Selçuk Bayraktar’dan  son dakika Ukrayna açıklaması! Güçlü Türkiye’nin tek yolu…

HIZLI YORUM YAP