ABD istihbaratı ve Rus İstihbaratı Türkiye'de hangi gençleri kadrolarına katmayı düşünüyor? | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,6008$% 0.38

EURO

34,7977% 0.16

STERLİN

40,5862£% -0.04

GRAM ALTIN

2.497,10%0,53

ÇEYREK ALTIN

4.257,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • TEKNOLOJİ
  • ABD istihbaratı ve Rus İstihbaratı Türkiye’de hangi gençleri kadrolarına katmayı düşünüyor?

ABD istihbaratı ve Rus İstihbaratı Türkiye’de hangi gençleri kadrolarına katmayı düşünüyor?

ABD istihbaratı ve Rus İstihbaratı Türkiye’de hangi gençleri kadrolarına katmayı düşünüyor? Bir çok Türk gencini kadrosuna katmayı hızlandıran ABD ve Rus kurumları özellikle Türkiye içerisinde olan binlerce genç adayı incelmeye aldığı bildiriliyor. Özellikle yetenekli ve alanlarında uzman kişileri, gelişime açık olan kişileri almayı düşünen ve bir çok kişiyi ‘de kadrosuna katan istihbarat birimleri, son zamanlarda alım işlerini hızlandırıldığı belirtiliyor.

Rus birimleri, Adwords reklam biriminden başlayarak, yazılım ve bir çok alan da kadar IT sektöründe olan her kişiyi alabileceği birimleri bulduruyor içerisinde.

ABD ise daha çok kişilerin açık görüşme yapmayı tercih ediyor, ABD birimleri içerisinde 10 yılda artan Türk vatandaşlarının ABD alanında aşırı derece başarılı olması ve birimlerde olan başarıları ise göz ardı edilmeyecek durumda görünüyor.

Konuyla alakalı olarak bir çok genç yetenek ve bilgisi olanlara ise birimlerin ulaşmasını ve görüşmesi ise gizli olarak yapıtlığı gibi, görüşmeden sonra kişinin savunmasını ve koruması ise devlet görevlilerine bağlı olduğu belirtiliyor.

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Instagram Sen de Ekle isimli özelliği herkesin kullanımına sundu

HIZLI YORUM YAP