2022 Popüler Netflix Dizileri | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,5997$% 0.33

EURO

34,7801% -0.14

STERLİN

40,6449£% -0.25

GRAM ALTIN

2.520,13%1,46

ÇEYREK ALTIN

4.303,00%1,24

a

2022 Popüler Netflix Dizileri

2022 Popüler Netflix Dizileri, İnsanlar; Covid-19 sebebiyle evlerinde daha çok vakit geçirmek zorunda kaldılar. Ancak, hayatın normale dönmesiyle beraber eski alışkanlıklar terk edildi. Karantina dönemlerinin vazgeçilmezi olarak bilinen Netflix; izleyicileri yepyeni içerikleri ile 2022 yılında da memnun etmeye devam ediyor. Gelin, 2022 yılının ilk beş ayının öne çıkan Netflix dizilerine yakından bakalım!

Netflix İzlenecek Diziler

  • Erşan Kuneri: Listemizin ilk sırasında tahmin edebileceğiniz gibi Erşan Kuneri bulunuyor. Cem Yılmaz’ın hem yazdığı hem yönettiği hem de oynadığı Erşan Kuneri; piyasaya çıktığı ilk günden bu yana çok konuşuldu. Dizide Cem Yılmaz dışında Ezgi Mola, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu gibi ünlü oyuncular da bulunuyor. Bazılarının hayran olduğu, bazılarının ise beğenmediği Erşan Kuneri izlenmeye değer bir dizi! İzleyicilerin G.O.R.A ve Arif V 216 filmlerinden hatırlayacakları Erşan Kuneri karakterinin 1970’li ve 1980’li yıllarda yaşadıklarını mizahi bir dille anlatan bu dizi sizi de ekrana bağlayacak. Dizinin ilk sezonu yalnızca sekiz bölümden oluşuyor.
  • Yakamoz S-245: Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde olduğu bu dizi alışılmışın dışındaki konusu ile sizi kendisine hayran bıraktıracak. Kozmik bir olaydan dolayı dünyanın varlığı tehlikeye girerken bir grup insanın bir askeri denizaltıya binmeleri gerekir. Ancak, bu insanların her birisi aynı zamanda birer bilim adamıdır. Askeri denizaltının gerçek hedefi ise herkesi şaşkınlığa uğratacaktır.
  • Uysallar: Klasik Netflix dizilerinden sıkıldıysanız Uysallar tam size göre! Öner Erkan, Songül Öden, Haluk Bilginer ve Uğur Yücel gibi isimlerin rol aldığı bu dizi; bilhassa kara komedi sevenlere hitap ediyor.
  • Pieces of Her: Biraz da yabancı dizilerden bahsedelim! Çok satan bir romanın uyarlaması olarak dikkat çeken bu dizi; gerilim sevenler için ideal! Ölümcül sırların ve gizli tehlikelerin bir araya geldiği bu dizinin konusu sizi de etkileyecek.
  • Pera Palas’ta Gece Yarısı: Son yılların en ilginç konusuna sahip olan Pera Palas’ta Gece Yarısı; zamanda yolculuk konulu dizileri sevenlere hitap ediyor. Genç gazeteci Esra’nın Pera Palas Oteli hakkında bir yazı yazması gereklidir. Bu yazıyı yazmak adına otele giden Esra; farkında olmadan zamanda yolculuk yapar. Kendisini bir anda Atatürk’e yapılacak suikastı önlemeye çalışırken bulur.
  • 1899: Dark dizisi yayınlandığı ilk günden itibaren çok konuşulmuştu. Dizinin sona ermesi ile beraber Dark’ın yapımcıları farklı bir senaryo için kolları sıvamışlardı. Bir geminin okyanus yolculuğu sırasında farklı bir gemi ile karşılaşmasını konu edinen bu dizi; gerilim sevenler için harika bir seçenek!

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İzlenecek Netflix Dizileri

HIZLI YORUM YAP