2022 iPhone SE göründüğünden daha heyecan verici | TEKNOLOJİ
DOLAR

32,5425$% 0.13

EURO

34,9346% -0.22

STERLİN

40,8464£% -0.13

GRAM ALTIN

2.439,02%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.051,00%0,00

a

2022 iPhone SE göründüğünden daha heyecan verici

2022 iPhone SE göründüğünden daha heyecan verici, Apple’ın bayram ya da kıtlık başlatma stratejisi -aylarca süren radyo sessizliği ve ardından aynı anda çok fazla ürün– bir ağustosböceği kolonisi için satacak ürünleri olan yüksek teknolojili bir şirketten daha mantıklı olurdu. Açıkça, Cupertino’daki biri gazetecilerin hayatını zorlaştırmayı seviyor ya da belki sadece kuşlar tarafından yenilmekten endişe duyuyorlar.

Uzun bir kış uykusu döneminden sonra, şirketin bahar etkinliğinin, en azından son rapora göre , Mart ayının ikinci yarısını hedefleyen bir şirket için erken saatlerde 8 Mart Salı günü gerçekleşmesi bekleniyor. erken Nisan. Takvim uzmanları, gerçekten de, teknik olarak baharın değil, herkesin çok sevdiği kasvetli kış sonunun bir parçası olduğuna dikkat çekeceklerdir.* Kasım ayında (işletim sistemi güncellemeleri ve bir Apple Watch grubu dışında) konuşulacak bir lansman yok. , Aralık, Ocak ve neredeyse kesinlikle Şubat, Apple bizi bekletti, ama belki de bizi daha fazla bekletmediğine şükretmeliyiz.

Daha da önemlisi, dinlemeye hazırsak, bu Mart ayında duyduğumuz duyurular beklemeye değer. Tema lüks veya amiral gemisi özellikler veya cihazlar değil, değer, mantıklı uzlaşma ve gerçekçi yinelemeli iyileştirme olacak. Bu çok heyecanlı olmaya başladıysa beni durdur.

Duyarlıların cazibesi

Apple’ın Mart etkinliğinde tanıtılmasını beklediğimiz üç ana ürün var. (Her zaman olduğu gibi, Apple önceden hiçbir şey açıklamaz, bu nedenle bunların sızıntılara ve sektör dedikodularına dayanan eğitimli tahminler olduğunu unutmayın.) Hiçbiri nabzınızı yükseltmez, ancak sessizce önemli lansmanlar olacak.

2021’in tamamı boyunca açıklanamaz bir şekilde ihmal edilen mükemmel bir orta sınıf tablet olan iPad Air’in güncellenmesi muhtemel . Kalitede iPad Pro’ya ve fiyatta temel iPad’e yaklaşma geleneğini sürdürürse, yeni bir çip ve kamera ile başka bir insta-önerisine bakıyor olabiliriz. Ayrıca Apple’ın M1 Pro ve M1 Max yongaları ile yeni bir üst düzey Mac mini’yi piyasaya süreceğini de duyuyoruz . Yine, bu aradaki tatlı noktaya ulaşmakla ilgili : her iki dünyanın en iyisi, ortalama tüketicinin yaşayabileceği bir fiyata giriş seviyesi modellerin ötesinde yetenekler sunuyor.

Ancak mantıklı ürün lansmanlarının kralı yeni iPhone SE olacak.

5G

İnsanların iPhone SE’yi sevmesinin bir nedeni var ve bu onun fiyatı. (Bundan biraz daha karmaşık, ama çok değil. iPhone 12 mini’nin satış başarısızlığının gösterdiği gibi, daha küçük boyut, düşündüğümüz USP değil. Üzgünüm, Bay Macalope .) Fiyatı düşürürseniz Telefonunuzdan daha fazla kişi satın alacak. TED konuşmama geldiğiniz için teşekkürler.

Apple SE’ye fazla ilgi göstermekten hoşlanmıyor çünkü a) 400$’lık telefonlardansa 1.000$’lık telefon satmayı tercih ediyor ve b) şirketin satışının bir kısmı, ürünleri etrafında inşa ettiği havalı yaşam tarzı fantezisi ve zorlayamazsınız. bütçe cihazlarıyla bu kadar. Bu arada gazeteciler, SE’nin asla tatmin edemeyeceği parlak ‘yeni’nin cazibesine kapılabilirler. Ama müşteriler bu şeyi seviyor.

Böylece iPhone 14 daha fazla manşet ve sütun inç alacak olsa da, yeni SE daha fazla insan için daha fazla fark yaratacak. Performanstaki iyileştirmelerin (son yükseltmeden bu yana geçen uzun farkla çarpılır) ve iOS’un en son sürümüne erişimin yanı sıra, bu, birçoğunun karşılayabileceği ilk 5G el cihazı olacak. İlk uyumlu telefonların piyasaya çıkmasından bu yana gördüğümüz altyapı iyileştirmeleriyle birleştiğinde, SE güncellemesi, 5G’nin benimsenmesinde şimdiye kadar gördüğümüz en büyük artışın habercisi olabilir.

Apple’ın yeni SE’yi 400 doların altında tuttuğunu varsayarsak, Apple’ın elinde bir başka büyük başarı daha olacak.

Herkes için teknoloji

Apple’ın “bütçe” ürünleriyle garip bir ilişkisi var. Muhtemelen daha önce bahsedilen yaşam tarzı fantezisini bozma korkusundan, onlara bu terimlerle atıfta bulunmaz ve genellikle onlardan bahsetmekten hiç utanmaz. Apple’ın ahırındaki en ucuz teklif, genellikle, en iyi ihtimalle, ortalama alıcı için orta seviye bir tekliftir; iPhone 5c, gerçekten ucuz olmasını bekleyen birçok insanı hayal kırıklığına uğrattı.

Ancak şirket, teknolojiyi herkese ulaştırma misyonuyla kuruldu. Steve Wozniak, Apple I’i “diğer insanlara ücretsiz olarak vermek istediğim için” tasarladı; Macintosh, tam olarak bu şekilde çalışmasa bile, açıkça kitleler için uygun fiyatlı olacak şekilde tasarlandı. Apple, geri kalanımız bu görüşe katılsak da katılmasak da, misyonunun yüksek kaliteli ürünleri mümkün olduğunca çok kişiye ulaştırmak olduğunu kendisine her zaman söylemiştir.

699 dolardan, iPhone 13 mini’nin en temel sürümünün bile herkes için uygun fiyatlı olduğunu iddia etmek çok zor – ve aslında çoğumuzun her yıl telefonlarımızı yükseltmek için parası yok. Her yılın sonlarına doğru piyasaya sürülen iPhone eğlence amaçlıdır, ancak bu tür refah pornosu, faydacı düzeyde, Apple’ın daha ucuz ürünlerine yapılan daha seyrek ve daha az ünlü güncellemelerden çok daha az önemlidir. Ve SE, hepsinden en önemlisidir.

Kemerinizi bağlayın, cüzdanınızı kapıya park edin ve Sensible Spring için hazırlanın. Hafif bir sürüş olacak.

* Burada İngiltere’de bu dönem bazen Haziran ayına kadar sürer.

macworld

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Betvole sitesinin sahibinin ‘de Halil Falyalı olduğu iddia edildi!

HIZLI YORUM YAP