Zlatan Ibrahimovic, Tyson Fury'ye 'tarih yazmaya devam etmesini' söylüyor | Spor
DOLAR

32,3254$% 0.23

EURO

35,1152% -0.05

STERLİN

41,0897£% 0.16

GRAM ALTIN

2.300,23%1,01

ÇEYREK ALTIN

3.958,00%-0,22

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Zlatan Ibrahimovic, Tyson Fury’ye ‘tarih yazmaya devam etmesini’ söylüyor

Zlatan Ibrahimovic, Tyson Fury’ye ‘tarih yazmaya devam etmesini’ söylüyor

Zlatan Ibrahimovic, Tyson Fury’ye ‘tarih yazmaya devam etmesini’ söylüyor. Dünya boks severlerin inanılmaz bir heyecanla beklediği maça sayılı saatler kaldı.. Tüm dünya bu maçı beklerden bazı isimler ise boks olarak beğendiği Tyson Fury’ye destek mesajları gönderiyor..

  • Tyson Fury, Cumartesi gecesi Vegas’ta üçleme maçında Deontay Wilder ile savaşıyor
  • Çingene Kralı, Bronz Bombacı karşısında bir galibiyet daha almak istiyor 
  • Zlatan Ibrahimovic ve Gary Neville gibi yıldızlar Fury’ye mesaj gönderdi.
  • The Undertaker ve Drake’in beğenileri de Çingene Kralı’na şans diledi.  

Yıldızlar, Deontay Wilder’a karşı üçleme maçı öncesinde Tyson Fury’ye destek mesajlarıyla dolup taştı . 

Çingene Kralı , Cumartesi gecesi Las Vegas’ta Bronz Bombacı ile karşılaşıyor ve Amerikalı, Şubat 2020’de Fury’ye yenildikten sonra intikamını almak istiyor.

Her iki adam da büyük mücadele için birikmiş olan üçleme maçı için kariyerlerinin en ağırını yaşadılar.

Fury ile Overlap adlı YouTube kanalında röportaj yapan Gary Neville, ikilinin bir fotoğrafını yayınladı ve şu başlığı yazdı: ‘Bu dev adama tüm iyi dileklerimi gönderiyorum! Hadi @Tyson_Fury.’

AC Milan yıldızı Zlatan Ibrahimovic de dahil olmak üzere çok sayıda kişi Çingene Kralı’na desteklerini sunan video mesajları gönderdi.

İsveçli forvet, ‘Tyson Fury arkadaşım naber? Umarım iyisindir, umarım kamp iyi geçmiştir. Umarım ailen iyidir ve umarım her şey olması gerektiği gibidir. 

İhtiyacın olmasa bile sana büyük şanslar dilemek istiyorum – o seviyedesin. Tarih yazmaya devam edin ve insanlar size hayran, herkes için bir ilham kaynağısınız, bu yüzden yaptığınız şeyi yapmaya devam edin ve kendiniz olun.

“Bana bir iyilik yap, oraya git ve ringde dans et ve yapman gerekeni yap. Kemeri eve götür ve devam et, çabalamaya devam et, zorlamaya devam et.’

Fury Twitter’da İbrahimoviç’e ‘Önce aslanlar yer, teşekkür ederim Zlatan’ diyen bir yanıt yazdı.

Manchester United’ın defans oyuncusu Harry Maguire de Instagram’da Fury’ye en iyi dileklerini göndererek Çingene Kral’ın bir resmini ‘En iyi şampiyon’ mesajıyla paylaştı.

Görüntülü mesaj gönderen bir diğer kişi ise dünyanın en büyük müzisyenlerinden biri ve arkadaşı Drake’ti: ‘Bu, tanıdığım en psikopat adam için bir video. Kafası karışmış ama en saf kalbe sahip, en iyi adam, Çingene Kralı.

‘Bokstaki en korkunç adam. Bu hafta sonu sana bol şans diliyorum kardeşim. Oraya gitmeni, mirası sürdürmeni, yaptığın şeyi yapmanı istiyorum.

‘O zaman oraya git ve sözünü bitir ve sonra kalbini söyle ve ne söylemek istiyorsan onu söyle.

‘Hepimiz seninle gurur duyuyoruz, seni seviyoruz, benimle her zaman iletişim halinde olduğun için teşekkür ederim. Teşvik ve ilhamı takdir ediyorum. Sonucu görmek için sabırsızlanıyorum, size her zaman en iyisini diliyorum.’

Fury, Drake’e şöyle bir mesajla yanıt verdi: ‘Bana güvenin @Drake, onunla işim bittiğinde, dertleriyle Alabama’da koşacak. Tanrı G’yi korusun.’  

BT Sport, Fury’nin Çingene Kralı’na WWE Legend The Undertaker’dan aldığı bir mesajı izlediğini gösteren bir video yayınladı: ‘Sadece ulaşmak istedim ve sana dövüşte iyi şanslar dilemek istedim, ihtiyacın olduğu için değil.

‘Bu adamı zaten düzgün bir şekilde ezdin ve tekrar yapacağından şüphem yok.

‘Sadece bilmeni istedim, izleyeceğim ve bu adamı bir kez daha bıraktığını görmek istiyorum.

‘Bu adamı ezersin ve ona sadece benim için bakarken ona tepeden bak ve ‘huzur içinde yat’ de. 

Wilder, geçen yılki ikinci maçında mağlubiyetinden dolayı Fury’den intikam almak istiyor.

Frank Bruno, İngiliz’in bir kez daha zaferle ayrılacağından emin olduğunu belirten bir mesaj yazdı: ‘Günaydın Büyük dövüş günü çitin üzerinde oturmuyorum @Tyson_Fury 2 nasıl ve ne zaman umut erken nakavt olduğundan emin değilim sonra belki bir şarkı.’

Vinnie Jones, Fury’ye bir video mesajı gönderdi: “Tyson, Cumartesi gecesi kazanmanı umuyor oğlum. Hepimiz senin için kök salacağız, biliyorsun köşendeki son iki dövüşte oradaydım.

“Onu tekrar nakavt edeceğini biliyorum. Bütün ülkeyi arkanda tutuyorsun evlat. Onu almaya git.’ 

Zlatan Ibrahimovic, Tyson Fury'ye 'tarih yazmaya devam etmesini' söylüyor

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cyle Larin’e transfer talepleri Lyon ve Real Betis transfer etmek istiyor!

HIZLI YORUM YAP