Yılın Son derbisi Galatasaray Beşiktaş maçını kim kazanır 2021? | Spor
DOLAR

32,4948$% 0.24

EURO

34,5951% 0.27

STERLİN

40,5119£% 0.34

GRAM ALTIN

2.477,94%-0,20

ÇEYREK ALTIN

4.242,00%-0,16

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Yılın Son derbisi Galatasaray Beşiktaş maçını kim kazanır 2021?

Yılın Son derbisi Galatasaray Beşiktaş maçını kim kazanır 2021?

Yılın Son derbisi Galatasaray Beşiktaş maçını kim kazanır? Yakın zamanda oynanacak maç için olmazsa olmaz bir maç, Beşiktaş kazanırsa Galatasaray alkışlayacağını dile getirdi, bunun haricinde Sergen Yalçın Galatasaray maçlarında oldukça etkili ve bir kez kaybetmiş olması ise teknik olarak ağır bastığı görünüyor.

Galatasaray için ise maçı kazanması durumunda Fenerbahçe ile arasında olan puan farkını korumak istiyor. Şahsen Galatasaray kaybederse şampiyonluk hayalinden vaz geçecek.

Kim Kazanır?

Beşiktaş forvetsiz olarak maça çıkacağını düşünürsek, bu maç diğer maçlardan farklı ama son performansına bakarsak Beşiktaş bu maçtan galip geleceği görünüyor. Galatasaray Fenerbahçe’nin şampiyon olmasından daha çok ben olamazsam Fenerbahçe’ye çelme takarım düşüncesi hep vardır, bu şike değil takıma duygusal bağıda gösterir, Hatırlatmak gerek ki geçtiğimiz senelerde bir teknik direktör Galatasaray’a çelme taktık belki de şampiyonluktan ettik dediğini bilmeyen yoktur.

Beşiktaş daha şanslı çünkü kaybetmemesi gereken bir maç kazmadığı an şampiyonluk %99 civarında olacağını bilmek lazım.

Beşiktaş maçın favorisi olduğunu rahatlıkla söylemek gerekir. En kötü ihtimal berabere biter ama Galatasaray’ın maçı alması mucize olacaktır.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Adana Demirspor’a seyirci cezası Murat Sancak’a maske cezası!

HIZLI YORUM YAP