Vitor Pereira Marko Arnautovic transfer edilmesini istedi! | Spor
DOLAR

32,5455$% -0.04

EURO

34,9069% 0.08

STERLİN

40,6015£% 0.11

GRAM ALTIN

2.426,56%-0,13

ÇEYREK ALTIN

4.074,00%-0,07

a

Vitor Pereira Marko Arnautovic transfer edilmesini istedi!

Vitor Pereira Marko Arnautovic transfer edilmesini istedi! Forvet oyuncusu olarak takımda direk oynayacak olan bir forvet isteyen Vitor Pereira Çin Kulübü’nde forma giyen oyunun kesinlikle alınmasını istedi.

3,4 transfer ile kadroyu kurmayı planlamayı isteyen Vitor Pereira fazla transfer istemediği belirtildi, Takım yeterli düzeyde diyen teknik adamın kilit oyuncuların transfer edilmesini ve başarıya ulaşabileceklerini iddia etti.

Marko Arnautovic Fenerbahçe’de Başarılı Olur mu?

Marko Arnautovic oynadığı futbol ile bir çok Avrupa takının transfer listesin ‘de olmasına rağmen, 32 yaşında olması sebebi ile ikinci planda duran bir oyuncu olduğu belirtildi.

Forvet hattının her bölgesinde oynayabilen oyuncunun kanat forvet özelliği ‘de bulunuyor.

Takımla tanışan Pereira yönetime de eksikler hakkında raporunu sundu. Takımın kadro kalitesinden memnun olduğunu söyleyen Portekizli hoca, yapılacak bir kaç nokta transferler başarıya ulaşabileceklerini ifade etti.

Transfer konusunda sayı olarak yüksek bir talepte bulunmayan 52 yaşındaki hoca, bir santrfor ve iki kanat istediğini dile getirdi. Bu iki mevki öncelikle olmak üzere 3-4 transferin yeteceğini söyledi.

Takımın orta sahasının çok güçlü olduğunu söyleyen Pereira, Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci’yi en verimli şekilde kullanmanın formulünü arıyor. Takımın yıldız oyuncularından Luiz Gustavo’nun ise bu konuda en kritik oyuncuların başında olduğunu söyledi.

Brezilyalı yıldızın kesinlikle satılmaması gerektiğini yönetime ifade eden Pereira, tüm bunlar haricinde birinci sınıf bir golcü istedi. Şu anda en önemli transferin forvet bölgesine yapılması gerektiği için bütçenin büyük bir kısmının santrfor transferine ayrılması gerektiği bilgisini de sundu. Forvet için çalışmalarını sürdüren yönetime 52 yaşındaki hoca eski öğrencisini önerdi.

“ARNAUTOVIC’İ ALALIM”

Vitor Pereira Marko Arnautovic transfer edilmesini istedi!

Deneyimli hoca bir dönem birlikte de çalıştığı Marko Arnautovic’i istediğini başkan Ali Koç’a iletti. Çin’in Shanghai Port takımında birlikte çalışan ikili Fenerbahçe’de yeniden buluşabilir.

Sarı lacivertli yönetim bu talebin üzerine hemen harekete geçti. Avusturyalı forvetin menajeri ile temas kuran Fenerbahçe, yaklaşık 3 milyon Euro bir maaş istediği bilgisine ulaştı.

32 yaşındaki santrforun 2022 Aralık ayına kadar sözleşmesi bulunuyor. Çin kulübüyle masaya oturacak olan yönetim, transferde bonservis indirimine gidilmesi ya da takas formulünü deneyecek.

Son dakika spor haberi: Fenerbahçe’nin yeni forveti belli oldu! Vitor Pereira o golcüyü istedi…
Sarı lacivertliler bu transferi bir an önce noktalayarak sezon öncesi kampıyla birlikte oyuncuyu yeni sezona hazır hale getirmek istiyor.

Son dakika spor haberi: Fenerbahçe’nin yeni forveti belli oldu! Vitor Pereira o golcüyü istedi…
AVRUPA’DAN BİR ÇOK TALİBİ VAR

Çin’e gittiği dönemde transfer piyasasından uzak kalan ancak Avusturya formasıyla EURO 2020’de de boy gösteren Arnautovic, Avrupa’nın bir çok kulübünün de yeniden gündemine geldi.

Son dakika spor haberi: Fenerbahçe’nin yeni forveti belli oldu! Vitor Pereira o golcüyü istedi…
Transfermarkt’ın verilerine göre 10 milyon Euro değeri olan yıldız golcü, Çin kulübüyle 39 maçta 20 gol 4 asist kaydetti. Kariyerinde Premier Lig’de 43 Bundesliga’da 14 golü olan futbolcu, Avusturya milli takımı ile de 91 maçta 27 gol attı.

Son dakika spor haberi: Fenerbahçe’nin yeni forveti belli oldu! Vitor Pereira o golcüyü istedi…
1.92 boyuyla fiziğini oldukça verimli kullanan futbolcu, uzaktan şut becerisi, kafa vuruşları ve sırtı dönük oyunuyla ön plana çıkıyor.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cengiz Ünder Olympique Marsilya’ya transfer oldu!

HIZLI YORUM YAP