Trabzonspor Fenerbahçe maç sonucu 3 - 1 Lider Trabzonspor! | Spor
DOLAR

32,5480$% 0.14

EURO

34,9947% -0.13

STERLİN

40,8616£% -0.11

GRAM ALTIN

2.438,32%0,12

ÇEYREK ALTIN

4.053,00%0,05

a

Trabzonspor Fenerbahçe maç sonucu 3 – 1 Lider Trabzonspor!

Trabzonspor Fenerbahçe maç sonucu 3 – 1 Lider Trabzonspor! Harika bir maç oldu, Liderlik el değiştirdi ve Trabzonspor Lider oldu. Maç hızlı  başladı ve Fenerbahçe ilk golü kısa sürede buldu.

Trabzonspor’un galibiyet alacağı ise maç başlamadan önce uzman yorumcuların bilgisine göre Trabzonspor maçı kazanması yüksek ihtimaldi. Trabzonspor yenilmez bir liderlik kazandı.

Fenerbahçe’nin 10 kişi kalması maçın seyrini değiştirdi fakat bunun olacağı belliydi, Çünkü hücum gücü yüksek olan takım olan Trabzonspor ileride basacak ve pozisyon bulacaktı.

3 defans hatası ile kırmızı kartı gördü diyebiliriz.

Fenerbahçe’de ikinci bir plan hiç yok. Yani sıkıntılı bir takım. Ortasaha defansa dönmediği her an Fenerbahçe defansta kriz yaşıyor. Bu ilk maç değildi.

Anastasios Bakasetas maçın yıldızı ve Trabzonspor’un yıldızı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor bir efsane olabilir.

Trabzonspor galibiyeti Galatasaray’a yaradı, Beşiktaş’a da yaradı..

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı; Uğurcan Çakır, Peres, Edgar, Vitor Hugo, Denswil, Berat Özdemir, Abdülkadir Ömür, Bakasetas, Gervinho, Nwakaeme, Djaniny ilk 11’ine şans verdi.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ise Altay Bayındır, Novak, Min-jae, Szalai, Osayi-Samuel, Crespo, Luiz Gustavo, Ferdi Kadıoğlu, Mesut Özil, Rossi, Valencia 11’ini sahaya sürdü.
Ev sahibi 2. dakikada gole çok yaklaştı. Djaniny’nin kale ağzında yaptığı vuruşta gole izin vermeyen Filip Novak oldu.
3. dakikada Fenerbahçe golü buldu. Valencia ile Vitor Hugo mücadelesinin ardından topu önünde bulan Diego Rossi, çok şık bir plaseyle topu ağlara gönderdi.
Mesut Özil’in 21. dakikada yakın mesafeden yaptığı vuruş, Uğurcan Çakır’da kaldı.
Sarı-lacivertliler, 23. dakikada 10 kişi kaldı. Trabzonspor hızlı hücumunda Djaniny, Kim Min-Jae’nin müdahalesiyle yerde kaldı. İlk sarı kartını 14. dakikada gören Kim, bir kart daha gördü ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Trabzonspor 25. dakikada 1-1’lik eşitliği yakaladı. Bakasetas’ın kullandığı serbest vuruşta top Altay Bayındır’ın müdahalesine rağmen çizgiyi geçti.
Kasığından sakatlanan Nwakaeme, 43. dakikada yerini Yusuf Sarı’ya bıraktı.
45+3’te bordo-mavililer öne geçmeye çok yaklaştı. Bakasetas’ın ortasında ceza sahası içinde iyi yükselen Vitor Hugo kafayı vurdu ancak top direğin dibinden dışarı çıktı.
İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı.
Trabzonspor’da sakatlanan Bruno Peres oyuna devam edemedi ve 51. dakikada yerini Dorukhan Toköz’e bıraktı.
İkinci yarının ilk tehlikeli atağı 68. dakikada geldi. Abdülkadir Ömür müsait pozisyonda çerçeveyi bulamadı.
Filip Novak 73. dakikada bir kritik müdahalede daha bulundu. Yusuf Sarı’nın ortasında Cornelius golle burun buruna gelecekti ancak Novak son anda hamlesini yaptı ve topu kornere çelmeyi başardı.
80. dakikada Trabzonspor gole çok yaklaştı. Dorukhan Toköz’ün kafa vuruşunda top direkten oyun alanına geri döndü.
Trabzonspor 83. dakikada penaltı kazandı. Cornelius ceza sahasında Szalai’nin müdahalesiyle yerde kaldı ancak hakem oyunu devam ettirdi. VAR uyarısının ardından Ali Şansalan, pozisyonu izlemeye gitti. Şansalan, pozisyonu izledikten sonra penaltı noktasını işaret etti.
Penaltıda topun başına gelen Bakasetas, 85. dakikada kendisinin ve takımının 2. golünü attı. Bu golle Trabzonspor dev maçta 2-1 öne geçti.
Karşılaşmanın sonucunu belirleyen gol 90. dakikada geldi. Yusuf Sarı’nın şutu Luiz Gustavo’ya çarptı ve ağlarla buluştu.
Maçta başka gol sesi çıkmadı.

 

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Trabzonspor’da sakatlarda son durum ne? Fenerbahçe derbisine hazırlanıyorlar

HIZLI YORUM YAP