Süper Lig 2021 8 hafta maç incelemeleri ve spor yorumları | Spor
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Süper Lig 2021 8 hafta maç incelemeleri ve spor yorumları

Süper Lig 2021 8 hafta maç incelemeleri ve spor yorumları ile baykuş haber sizleri aydınlatmaya devam ediyor. Fenerbahçe lider olarak bitirdiği milli arayı en iyi şekilde değerlendirmeyi planlarken Beşiktaş’ta olan sakatların ‘da iyileşmesi ve hazır olması düşünülüyor.

2021 süper lig 8 hafta

 

Karagümrük Başakşehir takımını yenerek Aykut Kocamanın gidişine sebep olurken, yerine gelen isim ise taraftarı memnun etmedi ve Emre Belözoğlu takımın başına geldi, takımda etkili olacağı ise düşünülmüyor

Antalya kendi evinde Adanaspor’a yenildi Maçta Mario Balotelli yıldızlaştı ve Antalya teknik direktörü Ersun Yanal ayrılık kararı aldı

Konya ve Alnaya ise bir birlerine diş geçiremedi ve 1 puana razı oldular.

Kayseri Spor ise Trabzonspor’a yenildi Maçta Trabzonspor bir çok fırsattan yararlanamadı!

Göztepe ise kendi evinde ligin alt sırasında yer alan Giresunspor’a yenildi maçtan sonra yönetimi Göztepe taraftarı istifaya davet etti!

Beşiktaş ise Zorlu Sivasspor ile oynadığı maçta 3 puanı genç oyuncusu Güven ile kazandı maçta Sergen yalçın topa vurduğu için hakem kırmızı kart gösterdi, Hakeme tepki yağıyor!

Malatyaspor kötü gidişe dur diyemedi ve Hatayspor’a kendi evinde kaybetti! İrfan Buz ise görevinden ayrıldı!

Gaziantep ise ligin flaş takımı Altay’ı farklı yendi, Mustafa Denizli buz kesti!

Fenerbahçe Kasımpaşa’yı zor geçti maçta, Kasımpaşa net pozisyonlar yakaladı, Fenerbahçe 3 puan alarak lider olarak devam etti!

Çaykur Rizespor ise kendi evinde Galatasaray’a mağlup olarak ligin dibine yapıştı kaldı! Galatasaray 10 kişi kaldı! Rizespor maçta bir penaltıdan yararlanamadı! Galatasaray 101 dk gol buldu! Fatih Terim ligin dibinde olan takıma puan kaybetseydi yerine teknik adam bakılacaktır, Yönetimin bir yandan Terim’in alternatifi hocalar ile görüşme yapacağı bilgisi geliyor!

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Şanslarını kullanamadılar! Fatih Terim o isimleri gönderiyor, ocak ayında gidecek isimler belli oldu!

HIZLI YORUM YAP