Son Dakika: Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek oldu | Spor
DOLAR

32,5910$% 0.33

EURO

34,8236% 0.2

STERLİN

40,4039£% -0.52

GRAM ALTIN

2.505,53%0,86

ÇEYREK ALTIN

4.273,00%0,60

a

Son Dakika: Galatasaray’ın yeni başkanı Dursun Özbek oldu

Son Dakika: Galatasaray’ın yeni başkanı Dursun Özbek oldu, geçtiğimiz sezonu tarihin en kötü sezonları içerisinde geçiren Avrupa fatihi Galatasaray’da seçim heyecanı son ana kadar sürdü, Eski başkan Dursun Özbek tekrardan başkan oldu.

TARAFTAR UMUTSUZ!

Daha önce şampiyonluk yaşayan yönetim, yönetim de verdiği fireler ile dikkat çekti.  Taraftarın ise daha önceki sezonlarından dolayı umutsuz olduğu sosyal medyaya yansıdı.

Genel kurul, seçim divan başkanlığına Asena Yılmazkaya Dinçbaylı’nın seçilmesiyle başlarken, sonrasında başkanlık divanı belirlendi. Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Son olarak ise sandıklarda görev alacak üyeler belirledi.

Toplam 24 sandığın bulunduğu seçimde oy kullanma işlemi saat 15.00’te sona erdi. 8 bin 862 sarı-kırmızılı üyenin oy kullanma hakkı bulunduğu seçimde, Dursun Özbek 2’nci sandık, Eşref Hamamcıoğlu 3’üncü sandık ve Burak Elmas da 9’uncu sandıkta oylarını kullandı. Üyeler, Özbek için kırmızı, Hamamcıoğlu için ise sarı renkteki oy pusulalarını kullandı.

Galatasaray Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda Dursun Özbek, rakibi Eşref Hamamcıoğlu’nu geçerek başkanlığa seçildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Alexander Sörloth Beşiktaş’a transfer oldu! Mutlu sona ulaşılıyor..

HIZLI YORUM YAP