Skov Olsen transferine onay çıktı! Rachid Ghezzal yerine geliyor! | Spor
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Skov Olsen transferine onay çıktı! Rachid Ghezzal yerine geliyor!

Skov Olsen transferine onay çıktı! Rachid Ghezzal yerine geliyor!

Baykuş internet haber Skov Olsen transferine onay çıktı! Rachid Ghezzal yerine geliyor! Beşiktaş kadrosunda genç isimleri katmaya devam ediyor, son şampiyon Beşiktaş için İtalya’dan yayınlanan haberde Beşiktaş’ın Skov Olsen ile görüştüğü ve transfer etmek istediği bildirildi.

Rachid Ghezzal yerine geliyor!

Rachid Ghezzal ile istenilen performansı bu sene bulmayan Beşiktaş kanat bölgesinde görev yapacak genç isimleri kadrosuna katmak istiyor. Beşiktaş2ın gecen sezon en başarılı oyuncularından olan Rachid Ghezzal yeni sezonda hayal kırıklığı oluşturdu.

Skov Olsen için ise Beşiktaş yönetimin onay vermesi durumunda transfer edilmesi %78 oranında doğrulandı. Beşiktaş’ın yeni sezon planlarında olacak olan teknik adamın belli olmasından sonra oyuncu ile görüşmeye başlanacağı iddia edildi.

Skov Olsen bu sezon istenilen performansı gösteremedi ve satılması gündemdeydi..

“Skov Olsen, Torino’ya karşı oynanan maçta hayal kırıklığı yarattı ve yeniden forma şansı bulması konusunda büyük bir fırsatı harcadı. Danimarkalı oyuncu maçta hiç hazır görünütüsü vermedi ve yenilen ilk golün de sorumlusu oldu.

Olsen takımdan ayrılırsa teknik direktör Mihajlovic kesinlikle saçını yolmayacak. Sassuolo ve Fiorentina Olsen’in durumunu yakından izliyor ancak Real Sociedad, Rangers ve Beşiktaş’ın ismi de oyuncuyla ilgili ön plana çıkmıştı. İki maç sonra transfer penceresi açılacak ve Olsen’in olası satışı gündemde…”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Beşiktaş teknik direktör kararını verdi: Önder Karaveli ile yola devam etme kararı aldı

HIZLI YORUM YAP