Sergen Yalçın : Süper Lig'de 3'te 3 | Spor
DOLAR

32,3308$% 0.24

EURO

35,0878% -0.13

STERLİN

41,0287£% 0.01

GRAM ALTIN

2.297,70%0,90

ÇEYREK ALTIN

3.972,00%-0,19

a

Sergen Yalçın : Süper Lig’de 3’te 3

Sergen Yalçın : Süper Lig’de 3’te 3

Siyah- Beyaz ekibin teknik adamı Sergen Yalçın hedefledikleri yerlerde olmadığının altını çizerek , Süper Lig’de 3’te 3 yaparak yoluna devam etmek istiyor.

 

Beşiktaşlı hoca Yalcın Gaziantep FK maçından önce futbolcularla buluşup bu maçta galibiyet beklettiğini futbolculara ifade etti.

 

 

Sergen Yalçın’ın, “Malatyaspor maçında hem koşu olarak hem de topu geri kazanma açısından rakamları yukarıya çektik. Bu bizim tempo olarak yükseldiğimizi gösteriyor ama yeterli değil. Önümüzdeki maçtan sonra yeniden lige bir ara veriliyor ve bu arada bu seviyeyi daha da yukarı çekmeye çalışacağız. Böyle oynamaya da devam etmeliyiz. Takım halinde savunma ve hücumda iyi işler yapıyoruz. Daha da iyisini yapmalıyız” diye konuştuğu bildirildi.

“Benim kapım herkese açık”

 

Siyah-beyazlı hoca, fizik güç açısından daha iyi durumdaki isimlerin doğal olarak 11’de yer aldığını dille getirdi. Takımdaki tüm oyuncuların kendisi için değerli olduğunu kaydeden Sergen Yalçın’ın, “Benim gözümde hepiniz eşitsiniz. Bu ekipten kimseyi kenarda bırakmam. Ben oyuncuyu neden kazanmak istemeyeyim? Ama önce oyuncu istekli ve arzulu olacak. Bu adımı atan herkese yardımcı olurum. Benim kapım herkese açık. Bu takımda herkes şans bulacak ve hep birlikte kazanacağız. Gaziantep maçında da elinizden gelenin en iyisini sahaya yansıtacağınızı biliyorum” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Seri, Galatasaray geri mi dönecek ?

HIZLI YORUM YAP