Selçukspor bein sport izle! Dikkat bu tuzağa düşmeyin! | Spor
DOLAR

32,5596$% 0.05

EURO

35,0492% 0.54

STERLİN

40,8464£% 0.6

GRAM ALTIN

2.427,61%0,20

ÇEYREK ALTIN

4.060,00%-0,02

a

Selçukspor bein sport izle! Dikkat bu tuzağa düşmeyin!

Selçukspor bein sport izle! Dikkat bu tuzağa düşmeyin! Milyonlarca kişinin girdiği Selçuksports web sitesinin bir çok yasadışı izlemeye olanak sağladığı tespit edildi.

Özellikle Türkiye’de olan maç yayını veren firmaların aksine ücretsiz olarak maç yayınları veren ve kullanıcıları çeşitli sitelere yönlendirdiği  BTK tarafından bildirilmiştir.

Selçukspor bein sport izle reklamı ile birlikte siteleri ziyaret eden kullanıcıların, farklı domain uzantıları ile birlikte sitelere yönlendirdiği belirtiliyor, Kullanıcılar bu alanda ücretsiz beinsport ve exxen gibi maç yayınlarını ise ücretsiz şekilde izleme fırsatı buluyor!

Selçuk spor nedir? kullanıcıların ücretsiz maç vb yayınları ve oyunları yasadışı olarak sunan web sitesidir.

Selçukspor bein sport izle! Yasak mı?

Yasal olarak bu tarz yerlerden ücretsiz maç yayını izlemek veya para kazanmak suçtur. Bunla ilgili yasalar tespit edilen kullanıcıları ağır para cezaları ile cezalandırmaktadır.

Selçukspor bein sport! Linkleri sizi tuzağa düşürebilir!

Binlerce kişinin farklı sitelere erişerek kullanıcı bilgilerini girerek, kayıt yaptırdıkları, para yatırdıkları ortaya çıkmış ve kısa süre sonra yatırdıkları paraların ise kısa sürede hesaplarından çekildiği ortaya çıkmıştır!

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Portekiz – Türkiye FIFA 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play off turu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

HIZLI YORUM YAP