Şanslarını kullanamadılar! Fatih Terim o isimleri gönderiyor, ocak ayında gidecek isimler belli oldu! | Spor
DOLAR

32,3204$% 0.19

EURO

35,0990% -0.17

STERLİN

40,9111£% -0.31

GRAM ALTIN

2.309,31%1,41

ÇEYREK ALTIN

3.973,00%0,24

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Şanslarını kullanamadılar! Fatih Terim o isimleri gönderiyor, ocak ayında gidecek isimler belli oldu!

Şanslarını kullanamadılar! Fatih Terim o isimleri gönderiyor, ocak ayında gidecek isimler belli oldu!

Şanslarını kullanamadılar! Fatih Terim o isimleri gönderiyor, ocak ayında gidecek isimler belli oldu! Fatih Terim olumlu sonuç alamadığı oyuncuların transfer listesine konulmasını ve gönderilmesini istediği açıklanıyor. Bir çok yeni oyuncu alan ve Lig’de başarılı olamayan Terim’in faturayı oyunculara kestiği aktarılıyor.

Galatasaray olumsuz sinyaller veren oyun anlayışı ile tartışma konusu olurken, Terim’in sezon sonunda başarısız olunması halinde gönderileceği konuşuyor. Terim’in bir çok oyuncuyu gönderilmesi için yönetime bilgi verdiği konuşulmaya başlandı.

İLK GİDECEK FUTBOLCU FEGHOULI

Galatasaray kariyerinde 143 karşılaşmaya çıkan 31 yaşındaki futbolcu 31 gol, 27 asistlik katkı sağladı. Tecrübeli futbolcu özellikle son 2 sezondur büyük bir düşüş gösterdi. 2017

2017 yılında takıma katılan Cezayirli futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Sarı-kırmızılılar aynı Falcao’da olduğu gibi yıldız futbolcuyla karşılıklı anlaşmaya gidip sözleşmesini feshetmek istiyor.

LİSTEDE 2. İSİM YEDLIN

Galatasaray’da özellike Sacha Boey transferinin gerçekleşmesinin ardından 2. plana düşen ve zaman zaman bulduğu şansları değerlendiremeyen ABD’li futbolcuyla yollar ayrılacak..

2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Yedlin’in gelecek sezon yabancı sayısının da düşmesi nedeniyle takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Medipol Başakşehir’de Emre Belözoğlu yeni teknik direktör oldu

HIZLI YORUM YAP