Roman Abramoviç, Beşiktaş'ı satın alacak mı? | Spor
DOLAR

32,7015$% 0.57

EURO

34,9402% 0.16

STERLİN

41,3988£% 0.43

GRAM ALTIN

2.511,47%1,11

ÇEYREK ALTIN

4.294,00%1,08

a

Roman Abramoviç, Beşiktaş’ı satın alacak mı?

Roman Abramoviç, Beşiktaş’ı satın alacak mı? Dünya spor basını bu olayı konuşuyor, Aylardır ismi Beşiktaş ile anılan Rus işadamı için çarpıcı haberler dünya gündeminde.

Roman Abramoviç Beşiktaş’ı satın alacak mı?

Rus basını başta olmak üzere, İngiliz, İspanya ve Fransa basını da bu durumu değerlendirdi. Marca gazetesi de olayı duyurdu ve Roman Abramoviç ‘in Beşiktaş ‘ı satın alacağını doğruladı.

Beşiktaş’ın borçlarının tamamını kapatacağını ve Beşiktaş’ı Dünyanın en iyi kulüpleri arasında ilk 5 sıraya sokmak istediği belirtiliyor.

Roman Abramoviç bir çok Dünya yıldızını ‘da Beşiktaş’a getirmek için kolları sıvadığını bunun yanı sıra Beşiktaş’ı satın almak için nabız yokladığı ve Basını yakından takip ettiği iddia ediliyor.

SATIN ALABİLRİ Mİ?

Beşiktaş’ın satın alınabilmesi için Aş şirketi olması gerek fakat Beşiktaş AŞ şirketi değil, Bunun yanı sıra Halka arz edilen bir kulüp..

Beşiktaş hisselerini Abromoviç alsa dahi iki Başkanlı bir kulüp olacağı bildiriliyor, Dernek olduğu için, Yatırılan paranın ise nasıl harcana bileceği merak ediliyor.

Kulüp bunu konuşuyor fakat özellikle Genç taraftarlar Roman Abramoviç ‘in Beşiktaş’ı satın almasını bekliyor ve destekliyor.

Kulüp henüz resmi bir açıklama yapmadı fakat ilerleyen günlerde bunla ilgili bir açıklama yapılması gündemde. Kulüp sessiz buda akıllara şu soruyu getiriyor “Başkan Beşiktaş’ın menfaati için her şeyi yapabileceği konuşuluyor.”

Baykushaber.com / Spor Haberleri

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Galatasaray maçında Sivasspor’un golü neden iptal edildi?

HIZLI YORUM YAP