Real Madrid Merih Demiral'ı transfer etmek istiyor! | Spor
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Real Madrid Merih Demiral’ı transfer etmek istiyor!

Real Madrid Merih Demiral’ı transfer etmek istiyor! Türk milli takımının başarılı defans oyuncu, Avrupa’da başarılı kariyerine yeni birisini eklemek üzere.

Demir Adam lakaplı Defans oyuncu Merih Demiral’ın Real Madrid’in transfer listesine girdiği belirtildi. Defans hattını güçlendirmek isteyen, savaşçı bir oyuncu isteyen Real Madrid takımının Merih Demiral ile sezon sonu için anlaştığı iddia ediliyor.

Juventus’da başarılı kariyerinin ardından Atlanta’ya transfer olan ve başarılı oyunu ile dikkat çeken Demiral için Real Madrid yönetiminin 30 milyon euro2yu gözden çıkardı belirtiliyor.

 23 yaşındaki yıldız futbolcuyla Chelsea, Napoli ve Newcastle United da yakından ilgileniyor

Şampiyonlar Ligi’nde gol attı!

A Milli Takım’ın değişmez isimlerinden olan 23 yaşındaki stoper Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde 7 maçta forma giyerek 1 de gol attı. Merih Demiral ayrıca Manchester United deplasmanında attığı golle Avrupa’nın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

Merih Demiral Juventus’tan eksi takım arkadaşı Ronaldo ile Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Manchester United – Atalanta maçında sık sık karşı karşıya gelmişti.

3 talip daha var!

Real Madrid dışında Premier Lig’den Chelsea ve Newcastle United ile İtalya Ligi’nden Napoli de Merih Demiral’ı kadrosuna katmak için sıraya giren kulüpler. Daha önce Premier Lig’de Leicester City ve Manchester United da Merih Demiral için transfer girişiminde bulunmuştu.

Juventus 18 milyon Euro ödemişti!

Kariyerine Fenerbahçe ‘de başlayan ve daha sonra Alcanenense’nin yolunu tutan Merih Demiral, Sporting Lizbon ve Alanyaspor formaları giymişti. Sassuolo genç yıldızı 8.5 milyon Euro’ya kadrosuna katmış, 1 sezon sonra ise Juventus 18 milyon Euro ödeyerek Merih Demiral’ı transfer etmişti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ferdi Kadıoğlu Hollanda Milli takımını Reddedip Türk Milli Takımını Tercih Etti

HIZLI YORUM YAP